Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: kaska »

Ja jak odważę się przechylić, to tak zrobię : garść prochów i wtedy przechyle. :cry:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Raz się żyje! Kasiu, wcale u Ciebie tak być nie musi, ta sama choroba u różnych ludzi zupełnie inaczej przebiega... wiem jak to jest skręcać się z bólu, mieć dość i poddać się, ale robić tego pod żadnym pozorem nie można! Słyszysz Kasiu! Nie Wolno! Albo to sobie wbijesz w głowę, albo przywlokę się i Ci osobiście wbije! Kieliszek też zostaw, bo moje tabsy w porównaniu do Twoich to pewnie pikuś. Trzymaj się :serce: :kwiat: :serce:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Piekne slowa Was wszystkich! :serce: :serce: :serce:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na necie czytałam Kasiu o dziewczynie.która choruje na cmt od 25 lat.Zastanawia się teraz nad ciążą. Moim zdaniem u Ciebie najwiecej problemów stwarza kręgosłup ktory masz w rozsypce oraz wspomnienia.... i strach.:roll: Jesteś wielka i nic nie ma prawa tego zmienić. Zrób kręgosłup jak najszybciej da się a potem weźmiesz zycie za rogi. :D Zobaczysz! Bedzie pięknie :kwiat: :serce:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak tylko u mnie ta choroba nie pozwala mi zrobić porządku z kręgosłupem. No i paraliżuje mnie bardziej. :cry:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No prosze a lekarze mówią ze dzisiaj ból to nie problem, ze każdy mozna poskromić...
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może Kasiu po prostu lekarz boi się tego zaczepiać. Znowu zasugeruje Ci konsultacje z innym .bardziej doswiadczonym lekarzem w tej chorobie.Wiem.ze ciężko w Twojej sytuacji to wszystko zegrac ale w dzisiejszej dobie internetu.......i telefonii? ?
Wczoraj rozmawiałam z osobą. ktora nie poszła na planowana ponoć niezbędną operację kolana. Skonsultowala się ona z lekarzem w innym mieście. Okazało się. ze przez ostatnie lata była zle prowadzona.Dostała nowe leki.nowe zalecenia gimnastyki i kolano jak nowe teraz.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kasiu a ten paraliż to od cmt czy kręgosłupa? Ktoś Ci powiedział?
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

U mnie w poradni bólu lekarz rozłożył ręce. Mam plastry, przepisał mi jeszcze tabletki mocniejsze i kazał, żebym sama kombinowala z plastrami i lekami.
Jestem pierwszym przypadkiem jego z tą chorobą więc sam nie bardzo wie jak mi pomóc.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Orfeusz pisze:Kasiu a ten paraliż to od cmt czy kręgosłupa? Ktoś Ci powiedział?
No niestety CMT, gdyby to był kręgosłup to pół biedy można to leczyć a tej choroby niestety nie.
ODPOWIEDZ