Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A poskromienie bólu to temat woda.Nawet na tym forum widać. ze kazdy reaguje inaczej na ten sam lek.Dawniej mowiono że ketonal to najmocniejszy z p\bólowych a potem to tylko morfina To zależy od baaaardzo wielu czynników i uwarunkowań organizmu.trybu życia. innych leków jednoczednie przyjmowanych......itd.Ból czesto jak ten osioł. zaprze się nogami i trzyma.
To wszystko Kasiu może być od kręgosłupa. Ręce to bardziej szyjny.Wyczytalam.że przy cmt najpierw podkurczaja się stopy.Mozna ten przykurcz usunąć operacyjnie.
Orfeusz pisze:To wszystko Kasiu może być od kręgosłupa. Ręce to bardziej szyjny.Wyczytalam.że przy cmt najpierw podkurczaja się stopy.Mozna ten przykurcz usunąć operacyjnie.
U mnie to CMT. Neurolog jak zobaczył moje stopy to od razu postawił diagnozę a potem badanie i potwierdzenie.
U mnie na poczatku podejrzewano udar.bolerioze.stwardnie rozsiane. potem miastenie.neuropatie.dyskopatie.forestiera.teraz spondyloza.Ile diagnoz.tyle strachu i zalaman psychicznych.Wszedzie podobne objawy a wszystko na skutek uszkodzeń i uścisków połączeń nerwowych.Objawy byly podobne.Jeszcze kilku lekarzy i kilka diagnoz.Dlatego zawsze warto szukać tej "prawdziwszej prawdy"