Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Myślę. ze bardzo otwarci na te sprawy.Tacy też są. Nie krepuje ich osoba trzecia a wrecz przeciwnie. Ty Remi może wlasnie wtedy miales zaproszenie. Dewiacje są różne.
Oj na dobranoc powiem wam ,że to mały pikuś z tym co robił dalej ale może kiedy innym razem o tym choć nie wiem czy to jest do uwierzenia no ale osobiście to widziałem czy też słyszałem a to wszystko gość z bardzo ciężkim przypadkiem RZS to do jutra bywajcie
Ja tez witam. Słoneczko przebija sie przez chmury, piękny dzień sie zapowiada. Juz mi sie podoba. Jutro do pracy i to mu sie podoba mniej ale takie życie.Byle do emerytury czyli w optymistycznie wersji kilkanaście lat.
Orfeuszu czy juz masz wyznaczony termin komisji?
Orfeusz pisze:A tak na poważne Remi to wspolczuje Ci takiego towarzysza w pokoju.Nic przyjenmego.
No i dlatego uważam, ze najlepsze sa jedynki. Dla tego Pana pewnie tez byłaby najkorzystniejsza - zarówno do rozmow jak i tych innych rzeczy. No chyba ze mu zależało na publiczności, bo niektórym zalezy.