Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Właśnie niedawno wróciłam znad mojej kochanej Pilicy .Te tereny to moje dzieciństwo ,młodość ,niezapomniane randki :l imprezy do białego rana .Cudne tereny tylko czasu brak aby często tam być .
Tylko jeszcze butelkę wody koło łóżeczka postawię ,umyję ząbki ,krem na mordkę,(przydałoby się jeszcze czymś posmarować umęczone przez komary nogi i ręce) i kimam Kruszynko . Dobrej nocki życzę wszystkim ,jutro rano będę w lepszym stanie
meduza46 pisze:Tylko jeszcze butelkę wody koło łóżeczka postawię ,umyję ząbki ,krem na mordkę,(przydałoby się jeszcze czymś posmarować umęczone przez komary nogi i ręce) i kimam Kruszynko . Dobrej nocki życzę wszystkim ,jutro rano będę w lepszym stanie
Meduzka i kto dzisiaj światło zgasi, ja Ty dzisiaj tak wcześnie się położysz.???