Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie trzeba brać płatnego SMS oni bezpłatnie przysyłają na e-maila bezpłatnie najpierw co tydzień a poniżej 3000 przysyłają już co drugi dzień. Ja wzięłam tą formę powiadomienia bo tak mi znajoma doradziła ale widzę że na przeglądarce z NFZ jest dokładniej podawane.Pozdrawiam forumowiczów
Witam serdecznie. Dawno tu nie byłam. Spadek numerków mnie zaskoczył. Będę polować na zwroty w lipcu. Mam zaplanowaną operację i boję się, że potem może być problem. Pozdrawiam cieplutko oczekujących.
Zadzwoń -prosta podpowiedź ale jak trudno się dodzwonić. Próbowałam kilka razy dziennie i bezskutecznie. Poświęciłam trochę czasu i wybrałam się osobiście.Po odstaniu w kolejce miła pani odpowiedziała na moje pytania. Dalej czekam z nadzieją na zwrot. Pozdrawiam oczekujących.
Ja dwa lata temu miałam za tydzień termin wyjazdu do sanatorium, zachorowałam i musiałam położyć się w szpitalu więc zadzwoniłam do NFZ i pytam co mam zrobić. Kazali mi pobrać i wypełnić od nich odpowiedni wniosek i zgłosić ten ten fakt a po wyjściu ze szpitala dołączyć odpis /ksero/ wypisu ze szpitala. Po złożeniu odpisu dokumenty wówczas zostały ponownie przesłane do lekarza orzecznika i po miesiącu powróciły.Ja sprawdziłam w przeglądarce że moje dokumenty wróciły to zadzwoniłam do NFZ i oni mi powiedzieli mamy Ciechocinek Łączność chce pani to za trzy dni może pani jechać a jak nie to będziemy mieli Krynicę ale trzeba poczekać ze dwa tygodnie , ja zgodziłam się i pojechałam do Ciechocinka bo byłam już gotowa do wyjazdu. Od czasu złożenia wypisu ze szpitala do NFZ do czasu wyjazdu do sanatorium upłynęło 6 tygodni