Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam,byłam trzy razy w Busku Zdroju ale prywatnie i raz na nfz w Kołobrzegu z tych pobytów byłam zadowolona jak i z miejsc, towarzystwo to przeważnie emeryci, też nas pilnowali o 22ej trzeba było być w pokoju bo drzwi zamykali .Ciekawa jestem Aleksandrowa termin mamy fajny bo lato więc sama pora nastraja pozytywnie nikt więcej nie napisał nadal jesteśmy we troje .Pozdrawiam.Bożena
Witam byłam w ubiegłym roku zimą troszkę tu opisałam viewtopic.php?f=3&t=1072&p=457369#p457369
ja z ZUSu miałam skierowanie ale pokoje to loteria. Jak w miarę wcześnie będziecie to jest jeszcze możliwość wymiany na inny.