Sanatorium z ZUS
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Sanatorium z ZUS
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Trzeba czekać do czwartku na efekt komisji i ich szanowną decyzjęgosiulek2002 pisze:Zeby tylko nie natrafiła na tego lekarza i jego humor co ja w zeszłym roku.Też ZUS ZabrzeSamosia pisze:
C.D.N....Dziś córka dostała wezwanie na komisję do Zabrze 11.05.2017 na godz.11.00...zobaczymy co będzie dalej
-
zuza-zuza
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2017 13:08
- Staż sanatoryjny: 4
Samosia pisze: Mam jeszcze takie pytanie ....Córka ma problemy reumatologiczne więc gdyby jednak dane jej było wyjechać co byście jako doświadczeni kuracjusze sanatoryjni jakie miejsce polecili na wyjazd tak aby można było dojechać pociągiem lub busem z Katowic bo niestety ani my ani ona nie jesteśmy posiadaczami samochodu![]()
![]()
Jeśli szybki i wygodny dojazd z Katowic jest priorytetem, to Ustroń ma chyba najlepszy dojazd, no i jest niedaleko, zresztą to ulubione miejsce wypoczynku weekendowego dla Ślązaków.... i z tego co tutaj czytam ludzie sobie chwalą pobyty sanatoryjne w Ustroniu. Poza tym chyba najłatwiej będzie znaleźć kogoś jadącego samochodem do Ustronia w określonym terminie i ...podzielić się kosztami transportu
Śląski ZUS ma Ustroń w ofercie, więc nie powinno być problemów...
Pytanie czy Ustroń jako taki jest dla córki atrakcyjny lub choćby OK, bo pewnie zna to miejsce dość dobrze?
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Samosia
- Super Kuracjusz

Moja reakcja była jeszcze gorsza...byłam wspólnie z córką...mimo wyznaczonej godziny 11.00 weszła do szanownej Pani orzeczniczki o godz.12.40 więc już był wielki poślizg...siedziała w gabiniecie ponad 30min. i jak mi powiedziała zamieniła z szanowną Pani tylko kilka zdań,gdyż Pani orzeczniczka non-stop zerkała w komputer a do dokumentacji praktycznie niezajrzała jedynie ostatni wypis ze szpitala sobie przeczytała i nic po za tym...wiesniaczkaela pisze:Samosiu![]()
![]()
![]()
-
beatricz
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 mar 2013 14:47
- Staż sanatoryjny: 4