JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: forumowicz »

Jacy jesteśmy tutaj ,dzisiaj :?: .......Smutni...zamyśleni :(
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

:serce:
Niedługo po tym jak nasze ostatnie dziecko wyjechało na studia, mój mąż odpoczywał przy mnie na kanapie z głową na moich kolanach. Ostrożnie zdjęłam jego okulary.
- Wiesz, kochanie - powiedziałam słodko - bez okularów wyglądasz tak samo przystojnie, jak wtedy, kiedy się pobieraliśmy.
- Kotku - odpowiedział z szerokim uśmiechem - bez okularów widzę, że wciąż wyglądasz pięknie!

cyt.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Biedroneczko i jak to....przyjęłaś :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

biedroneczka pisze::serce:
Niedługo po tym jak nasze ostatnie dziecko wyjechało na studia, mój mąż odpoczywał przy mnie na kanapie z głową na moich kolanach. Ostrożnie zdjęłam jego okulary.
- Wiesz, kochanie - powiedziałam słodko - bez okularów wyglądasz tak samo przystojnie, jak wtedy, kiedy się pobieraliśmy.
- Kotku - odpowiedział z szerokim uśmiechem - bez okularów widzę, że wciąż wyglądasz pięknie!

cyt.
ha ha biedroneczko znajomy tekst mnie też to samo ciągle powtarza bez okularów.Miłego dnia : :D
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

biedroneczka pisze::serce:

cyt.
Kochani, to był tylko cytat ale przecież nie raz ktoś komuś powiedział takie "miłe słowa" ;) Tacy własnie jesteśmy......
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Chuchać i dmuchać żeby się to powtarzało.....cyklicznie, Biedroneczko :!: :!: :) :) mamy bardzo mało czasu dla siebie w pogoni za wszystkim i zanim się oglądniemy to dzieci się Nam postarzały i pouciekały z domu, zakładając własne rodziny, a My ciągle .....młodzi, już nie z głową w chmurach, stojący mocno na ziemi, bogatsi o wiele doświadczeń z życia, czasami pokopani przez to życie, ale ważne jest to abyśmy byli mimo to pogodni i pełni pozytywnej Energi i optymizmu , wiary w ludzi-mimo wszystko, pozytywnie zakręceni bo to będzie Nas motywowało do dalszego działania i pokazywania przez wysyłanie pozytywnych fluidów że jeszcze nie zwiędliśmy i życie ciągle przed Nami, a do zrobienia jeszcze bardzo wiele, pozdrawiam słonecznie Kropeczko :) :) :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

....tacy bądźmy :)
Załączniki
3c73649019be6d087c87e906addfa3cd_300.jpg
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Myślę że są 3 rzeczy których nie możemy zaniedbać to pogoda ducha ,uczciwość i nadzieja i 3 rzeczy które niszczą nasze życie arogancja,gniew i pycha oraz 3 rzeczy które zależą od nas -od naszego wyboru to nasze marzenia ,sukces i nasz los i jeszcze 3 klejnoty życia szacunek do samego siebie ,miłość i przyjaciel
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jacy jesteśmy - tutaj i dzisiaj,oto jest pytanie- okazuje się że prości-cyt, jak budowa cepa :!: - tak prości że nie rozróżniamy pewnych wartości,nie czujemy w jakich jesteśmy realiach i co sobą reprezentujemy tak zadumani i zakorzenieni w wirtualnym świecie, stwarzając pozory i co gorsza- wierząc w nie, nie ceniący sobie adwersarzy- mających inne zdanie niż my sami- bo przecież My wiemy co jest - najważniejsze, najlepsze i jakie wartości należy cenić i wskazywać u INNYCH błędy i wady, nie spostrzegając ich u samych siebie, wszystko co jest nie po Naszej myśli jest złe i krzywdzące Nasze ego, dumę i uczucia, jednym słowem - winien jest temu cały świat i wszyscy wokół Nas- a czasami wystarczyło by TRZEŻWE spojrzenie z dystansu i przyznanie do pewnych słabości- czysto ludzkich i odrobina refleksji nad samym sobą i swoim zachowaniem i postępowaniem, jest to trudne, ale dla ludzi z charakterem wykonalne- ale trzeba go mieć :!: pozdrawiam :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Przepraszam, zapomniałem dodać do tekstu powyżej-Interpretacja Dowolna :!: :!: :!:
Zablokowany