Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
U mnie dzisiaj około 200 osób dostało przydziały w dalszym ciagu zajmuję miejsce w 52 wagonie już przy wyjściu za chwilę przesiadka
Tylko nas dwie składało w sierpniu w Małopolskim A ciekawe dlaczego taki wysoki numer mam B35 wysiądziesz niebawem i zostanę sama...
Pozdrawiam z zapłakanej Małopolski
Wienia2 pisze:Witam
U mnie dzisiaj około 200 osób dostało przydziały w dalszym ciagu zajmuję miejsce w 52 wagonie już przy wyjściu za chwilę przesiadka
Tylko nas dwie składało w sierpniu w Małopolskim A ciekawe dlaczego taki wysoki numer mam B35 wysiądziesz niebawem i zostanę sama...
Pozdrawiam z zapłakanej Małopolski
Wienia2 u Ciebie 200 w dół dziennie a u mnie 5 w dół a 50 w górę w takim tempie to mnie dogonisz Pozdrawiam cieplutko
Kochana nie ma tak dobrze te 200 to spadek dzisiaj ,a poprzednie dni zastój,a czasem to kapie jak krew z nosa po parę numerków.
O dogonieniu Ciebie mogę zapomnieć U Ciebie wyjazd pewnie latem ja dopiero w przyszłym roku.Na razie czekamy.Pozdrawiam
lope123 pisze:Nie przejmuj się, ja złożyłem do NFZ w marcu 2016 a mam obecnie numer 53244. To jest dopiero maraton. Niestety tak się czeka na Mazowszu.
To nie jestem sama u mnie od 2 miesięcy nawet 100 numerków nie spadło