Co mężczyźni lubią w kobietach?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Co mężczyźni lubią w kobietach?
Oj Januszku
żeby to tak było w rzeczywistości. Nie wszyscy mężczyźni akceptują nasze maniery, zachowania. Wielu z nich wręcz w sposób brutalny potrafi pokazać jak bardzo jest złe to co robimy, lubimy, jak złe są nasze zainteresowania.A nasze zachowania wynikają po prostu z naszych genów, wychowania i naszej natury kobiecej. Uwierz mi, ze kobieta, która kocha zrobi wszystko dla swojego partnera...tylko aby ją zaakceptował i jej zaufał.
-
forumowicz
W miłości tej najpiękniejszej kochamy pomimo naszych wad i zalet,akceptacja tego czyni nas szczęśliwymi .I choć to takie wielokrotnie trudne ,bez tego wszystko staje się kruche ,często bolesne.
Słoneczko uwierz że wiem do jakich poświęceń zdolna jest kobieta która kocha i pragnie ocalić wzajemne uczucia-może kiedyś będzie okazja aby o tym porozmawiać.

Słoneczko uwierz że wiem do jakich poświęceń zdolna jest kobieta która kocha i pragnie ocalić wzajemne uczucia-może kiedyś będzie okazja aby o tym porozmawiać.
- krecik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 04 cze 2013 17:44
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 5
co się zaczyna???Sloneczko pisze:nie ważne??? Krecikale zobaczycie gdzieś ładniejszą niż wasza i już się zaczyna........
![]()
![]()
Ty taka śliczna a ja mówię, że uroda nie jest najważniejsza