Co mężczyźni lubią w kobietach?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Co mężczyźni lubią w kobietach?

Post autor: Sloneczko »

Oj Januszku :kwiat: żeby to tak było w rzeczywistości. Nie wszyscy mężczyźni akceptują nasze maniery, zachowania. Wielu z nich wręcz w sposób brutalny potrafi pokazać jak bardzo jest złe to co robimy, lubimy, jak złe są nasze zainteresowania.A nasze zachowania wynikają po prostu z naszych genów, wychowania i naszej natury kobiecej. Uwierz mi, ze kobieta, która kocha zrobi wszystko dla swojego partnera...tylko aby ją zaakceptował i jej zaufał.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W miłości tej najpiękniejszej kochamy pomimo naszych wad i zalet,akceptacja tego czyni nas szczęśliwymi .I choć to takie wielokrotnie trudne ,bez tego wszystko staje się kruche ,często bolesne.
Słoneczko uwierz że wiem do jakich poświęceń zdolna jest kobieta która kocha i pragnie ocalić wzajemne uczucia-może kiedyś będzie okazja aby o tym porozmawiać. :) :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krecik »

Sloneczko pisze:nie ważne??? Krecik :kwiat: ale zobaczycie gdzieś ładniejszą niż wasza i już się zaczyna........ :lol: :lol: :lol:
co się zaczyna??? :oops: :roll: bo ja nie wiem co się zaczyna ;)
:shock: pewnie sprawiłem Ci przykrość Słoneczko? :(
Ty taka śliczna a ja mówię, że uroda nie jest najważniejsza :kwiat: ... Przepraszam :mrgreen: :kwiat: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17: