MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: MOJA MIŁOŚĆ -JAKA POWINNA BYĆ?

Post autor: Sloneczko »

krecik pisze:To cieszę się Słoneczko, że tak Ci się udało. :D
Ja też nie narzekam ale zawsze mogłoby być lepiej :| :roll:
taaaaaaaaa......
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Rzadko szczęście odczuwamy wtedy, kiedy jest naszym udziałem. Dopiero gdy przeminie, spoglądamy wstecz i nagle pojmujemy - niekiedy ze zdumieniem - jak bardzo byliśmy szczęśliwi. :serce:
borowa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2012 16:47

Post autor: borowa »

Mężczyźni po 50-tce paskudnie się starzeją. Są zaniedbani i grubi. Kobiety w tym wieku dbają o siebie. Więc nie stawiaj pytania: Jaka powinna być miłość? Na pewno piękna. Ale pokaż mi faceta w tym wieku, który to zrozumie. Jest wyliniały, zmęczony, bez zębów, cienko z groszem, bez seksualnych pragnień, bo brzuch przeszkadza. Jedyne jego pragnienie to spokój, ewentualnie piękna służąca, która ugotuje, posprząta, wypierze i wysłucha o jego chorobach, no i pilnuje, żeby sztuczna szczęka nie wypadła.
W naszym wieku kochana, nie ma co marzyć o miłości "to se nie da", chyba, że z facetem o 20 lat młodszym. Jak się rozglądam przez 10 lat, to nie zauważyłam jeszcze faceta po 50-tce godnego uwagi. Same starocie, niestety.
My jestesmy jeszcze śliczne i zadbane, więc bierzmy sie za 40-latków.
Pozdrawiam
krzysztof100
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 kwie 2013 11:38
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: krzysztof100 »

Borowa myślę ze przesadzasz lub masz pecha,albo dwa w jednym,mimo wszystko życzę miłego dzionka wszystkim forumowiczom.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

borowa pisze:Mężczyźni po 50-tce paskudnie się starzeją. Są zaniedbani i grubi. Kobiety w tym wieku dbają o siebie. Więc nie stawiaj pytania: Jaka powinna być miłość? Na pewno piękna. Ale pokaż mi faceta w tym wieku, który to zrozumie. Jest wyliniały, zmęczony, bez zębów, cienko z groszem, bez seksualnych pragnień, bo brzuch przeszkadza. Jedyne jego pragnienie to spokój, ewentualnie piękna służąca, która ugotuje, posprząta, wypierze i wysłucha o jego chorobach, no i pilnuje, żeby sztuczna szczęka nie wypadła.
W naszym wieku kochana, nie ma co marzyć o miłości "to se nie da", chyba, że z facetem o 20 lat młodszym. Jak się rozglądam przez 10 lat, to nie zauważyłam jeszcze faceta po 50-tce godnego uwagi. Same starocie, niestety.
My jestesmy jeszcze śliczne i zadbane, więc bierzmy sie za 40-latków.
Pozdrawiam
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ale niewypał :lol: :lol: :lol: :lol: ty naprawdę nie nie miałaś chyba szczęścia w życiu. Borowa :kwiat: czy ty myślisz, ze mężczyzna po 50 roku życia nie korzysta z łazienki, nie chodzi do dentysty i czeka na to abyś to ty podjęła inicjatywę???? Chyba nie spotkałaś takiego jeszcze na swojej drodze. Kobieta po 50 na pewno jest bardziej zadbana od większości mężczyzn po 50 ale są i piękni, zadbani panowie o których tylko można pomarzyć :serce: :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Słoneczko ,a czemu mi takiego nie pokazałas ? :lol: Chyba że ten grubasek przy piwie ;) :lol: i co opis do koleżanki Tobie się nie zgadza? :lol:
A ja sie z koleżanką :roll: po częsci zgadzam ...tylko nie sztuczne szczęki ratunku :shock: ,są implanty :o
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Kruszynko ty moja najukochańsza :kwiat: , nie można mówić, ze wszyscy w jakimś tam wieku są tacy czy tacy. Są rożni mężczyźni i kobiety. Zobacz ile kobiet jest zaniedbanych, ile kobiet jest zniszczonych...nie wiem dlaczego...życiem, piciem, maltretowaniem przez mężów. Mężczyźni są na pewno bardziej zaniedbani ale nie wszyscy. Dawniej mówiło się, ze to nasza wina, ze mężczyzna jest wizytówką kobiety. Tak mnie uczono i dlatego dbałam o swojego męża. A może ci zaniedbani mężczyźni nie mieli kogoś takiego kto by o nich dbał? Dzisiaj jest inaczej młodzież wychowana, mężczyźni bardzo o siebie dbają, ale my tych 50 latków może juz nie zobaczymy ...kiedyś tam za 20 lub 30 lat. Duzo wynosi się z domu, duzo zależy od kobiety.... przynajmniej ja tak uważam .Ale to moje zdanie. A co do sztucznych zębów to..... :lol: :lol: też nie lubię.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: teśka »

Słoneczko, kobiety maltretowane przez mężów bardzo często skrywają to, co dzieje się w ich czterech ścianach :(
Bardzo często też nikomu przez myśl by nie przeszło, jak naprawdę wygląda ich życie.
Są zadbane, wydawałoby się inteligentne, tylko dlaczego nie potrafią się z tego wyzwolić :?:
I wiesz co wtedy śmieszy ? Stwierdzenie obcych ludzi, że powodzi jej się bardzo dobrze a mąż "nosi ją na rekach" :|
Cóż. . . Wygląd nie zawsze jest odzwierciedleniem naszego życia. . .
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: medi »

Miłość nie zagląda w metrykę ,nie ważne jest ile ukochany czy ukochana ma lat ,ważne że się nawzajem rozumieją wspierają .I w sumie to i ten "termofor " u mężczyzny można pokochać a zęby ...hi hi kiedyś wszyscy będziemy mieli te "trzecie zęby" .To wszystko nie jest ważne .Widzę czasami pary na ulicy które absolutnie wizualnie do siebie nie pasują a patrzą się sobie w oczy z miłością .Znam panią po dwóch fakultetach która jest żoną faceta po zawodówce czyli to też nie jest ważne i ....nie kocha się za coś ,tylko ot tak .Głupio gadam co :?: :roll: :lol: :lol: :lol: No i wylazł z mojej duszy cały ten zakichany romantyzm :evil: :evil: :evil:
Zablokowany