Krynica Zdrój Nowe Łazienki Mineralne 9-30.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Re: Krynica Zdrój Nowe Łazienki Mineralne 9-30.06.2017

Post autor: strapper »

Witam
Też jadę z Trójmiasta w tym terminie niestety do innego obiektu
Pozdrawiam :)
szczecinianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2017 12:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: szczecinianka »

zbyszek-w11 pisze:ja będę w nowych łazienkach mineralnych od 09 czerwca przyjadę z lublina
hej będziemy w tym samym czasie tylko że ja jadę ze Szczecina
szczecinianka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2017 12:09
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: szczecinianka »

zbyszek-w11 pisze:ja będę w nowych łazienkach mineralnych od 09 czerwca przyjadę z lublina
zatem do zobaczenia na miejscu ;)
malgos49
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2017 19:08
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: malgos49 »

Witam ja bede w łaźienkach od 30 czerwca pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 lut 2016 08:03
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Betina71 »

Proście o ładny,wyremontowany pokój na recepcji :) bo te stare z lekka masakra :( 8-) . Jesli bedzie Pan Robert to na pewno się uda. Pozdrawiam.
malgos49
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Betina napisz jak tam jest w tych lazienkach mineralnych ja jade pierwszy raź do sanatorium z nfz i niewiem jak bedzie jak tam warunki i jakie zabiegi pozdrawiam
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Część pokoi po remoncie i te dla ZUS i komercji a niewiele dla kuracjuszy z NFZ :( . Proś o taki w recepcji ale różnie może być.Baza zabiegowa duża i urozmaicona owszem ale sprzęt pamięta dawne czasy niestety.Rehabilitanci bardzo mili i kompetentni,opieka lekarska taka sobie.Jedzenie dobre choć nie bardzo urozmaicone,diety różne i można sobie dostosować do siebie.Pokoje dość małe ale przytulne-te po remoncie :). Reszta w stanie wymagającym wymiany,remontu.Nie wiem jak wyglądają łazienki ogólnodostępne dla osób nie posiadających ich w pokoju...ale wiele osób się skarżyło na czystość..Czajniki na korytarzu,TV-malutki przedpotopowy w pokoju za opłata oczywiście ale mnóstwo programów.
malgos49
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

dziekuje ci,niewiem czy uda mi sie dostac pokoj w remontowanej czesci oczywiscie o jakiejs rezerwacji nie ma mowy bo pytalam ,ale trudno co bedzie to bedzie,najwazniejsze to zeby byly fajne zabiegi towarzystwo rowniez,powiedz czy jesstes zadowolona z sanatorium,czy mieliscie jakies wycieczki,czy chodzilas na basen jak tak to gdzie i jak spedzalas wolny czas ,z gory dziekuje
szarotka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 lis 2016 18:14

Post autor: szarotka »

Byłam tam w ubiegłym roku , pros o pokój od strony Puławskiego, bo tam są pokoje po remoncie i z łazienkami...udanego pobytu i dobrego towarzystwa.
Awatar użytkownika
Betina71
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

malgos49 pisze:dziekuje ci,niewiem czy uda mi sie dostac pokoj w remontowanej czesci oczywiscie o jakiejs rezerwacji nie ma mowy bo pytalam ,ale trudno co bedzie to bedzie,najwazniejsze to zeby byly fajne zabiegi towarzystwo rowniez,powiedz czy jesstes zadowolona z sanatorium,czy mieliscie jakies wycieczki,czy chodzilas na basen jak tak to gdzie i jak spedzalas wolny czas ,z gory dziekuje
Ja byłam z ZUS więc nie było dużo czasu na wycieczki,w tygodniu wręcz było to niemożliwe bo zabiegi czasami nawet do 21 ale w sobotę lub niedzielę można się gdzieś dalej wybrać,np.w Tatry Wysokie,na Słowację lub na Węgry-Budapeszt lub Miscolc-program wycieczek wisi koło jadalni na tablicy informacyjnej :kwiat: :kwiat: :kwiat: . Na basen i Centrum Odnowy Biologicznej chodziłam do Wojskowego :serce: -można kupić karnet 10 wejść na 1,5 godz 160 zł i korzystasz z basenu,SPA...godz. do wyboru:12.30 15.30 lub 18.30 .
ODPOWIEDZ