Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przyjęcia turnusów ZUS-owskich są bardziej sprawne (przynajmniej tam gdzie ja byłam) , ale już z NFZ to niektóre ośrodki potrafią przetrzymać do godzin popołudniowych .
Wszystko przez to, że nie ma przerw "technologicznych" , w ten sam dzień kończą się turnusy i zaczynają .
Zgadzam się z barbarą-g1 turnusy z ZUS-u są lepiej zorganizowane, lub jest dzień przerwy pomiędzy turnusami. A zmiana turnusów z NFZ jest tego samego dnia. Sama tego doświadczyłam na turnusie z NFZ w Dąbkach. Po całonocnej podróży (byłam na miejscu o 6 rano) czekaliśmy na walizkach w holu na przyjęcie do godz. 14. W Iwoniczu w Białym Orle były osoby, które przyjechały o 6 rano, a klucze do pokoju dostały o godz. 15, bo panie sprzątające nie wiedziały, które pokoje zostały już przydzielone i trzeba je posprzątać w pierwszej kolejności. I tak osoby które przyjechały najwcześniej dostały klucze do pokoju na samym końcu.