Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Pani Basiu ja jadę od 1 czerwca proszę mi podpowiedzieć czy lepiej być rano czy można później.Wycieczki są organizowane czy samemu trzeba sobie organizowaći jaki jest koszt wycieczek do Wiednia i Pragi
zawsze lepiej być rano lub o wcześniejszej porze można wybrać lub przynajmniej negocjować pokój ( piętro ,z której strony budynku pokój) . wycieczki organizują biura zewnętrzne czy to do Pragi czy do Złotego Stoku do kopalni złota lub w inne miejsca . są ogłoszenia w holu i przedstawiciele firmy turystycznej zapisują na miejscu( we WSZUR) te osoby które chcą skorzystać z ich oferty. Tak było za mojego pobytu i chyba nic się w tej kwestii nie zmieniło.organizowana jest też wycieczka piesza po Lądku z przewodnikiem b. ciekawa (była za darmo) Wycieczki do jaskini niedźwiedziej w Kletnie organizowałem sam . Dobrze mieć samochód jest się wówczas w komfortowej sytuacji a chętnych z dołożeniem do paliwa jest sporo . Zawsze miałem komplet na zwiedzanie .