Pozdrowienia z Ciechocinka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Re: Pozdrowienia z Ciechocinka

Post autor: Irena0404 »

a ja...widziałam was wczoraj jak machaliście... :D fajne to było...dziękuję :serce: , bo mam nadzieję, że do mnie również :oops:
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj Irena0404 tak machaliśmy do wszystkich,którzy chcieli nas zobaczyć więc do Ciebie też :kwiat: .Jak dodrze zrozumiałam to będziesz na spotkaniu :?: wówczas pomachamy większą grupą,Ja jestem już w domu ale jak wieści niosą to Ci co są teraz w Ciechocinku świetnie się bawią :kwiat:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

A ja dzisiaj próbowałam zobaczyć dziewczyny machające o 15.00 w Ciechocinku i nie zobaczyłam aabbbuuuu :(
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witaj gorkaa machałyśmy tylko w sobotę o codziennego machania rączki by nas bolały :lol: :lol: :lol: :kwiat:
Pozdrawiam i do zobaczenia
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witajcie kochani,

Nasze sobotnie, spontaniczne spotkanie kolejny już raz pokazało, że jesteście naprawdę fantastycznymi ludźmi :!:
Andrzeju-kolejarzu, Marku-marynarzu serdecznie Wam dziękuję za cudnie spędzony z Wami weekend. Poproszę o... jeszcze :lol:
Basiu :serce: bodano2 :serce: annazp44 :serce: - teraz już wiem, że kobiety z Warmii i Mazur - są mądre, piękne, zgrabne i powabne :kwiat:
Aneczko :serce: Tobie wielkie dzięki, że choć przez krótki czas ale jednak byłaś z nami :kwiat: Taniec z Tobą to, jest to za czym tęsknię ;) :D
Dorotko :serce: , Elu :serce: bardzo się cieszę, że Was poznałam, promyczki z... Promienia :D Elu Twoje poczucie humoru zwala z nóg :!: Tak trzymaj. Następnym razem zjawię się z... notariuszem :lol:
Marku urocza dedykacja w...Uroczej: "Dla kuracjuszy z forum Nasze Sanatorium". W uroczy sposób mnie... uprzedziłeś :D
A Tobie Basiu :serce: należą się specjalne podziękowania za to, że w tak kapitalny sposób potrafisz promować nasz portal wśród kuracjuszy.
Za Twoją sprawą w Ciechocinku o naszym portalu robi się coraz głośniej w bardzo, bardzo pozytywny sposób. Już co poniektórzy zaczynają pytać gdzie można nas spotkać.
Moje marzenie na dziś :?: Oby do tej grupy, która już się zna, dołączały kolejne osoby z naszego forum ale także nasi obserwatorzy i wierni kibice :!:
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Dziękuję Selene za to podsumowanie. Jesteś niesamowita :kwiat:
A dla Basi należy się słoneczko. Dziękuję Ci. Dziękuję Wam.
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Dziękuję :oops:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Gratuluję już nie 5-gwiazdkowa ale SŁONECZNA Basieńko :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Alllleeeee, alllleeeee............ mnie zaskoczyliście :lol: tak pozytywną oceną moich działań na rzecz forum. Dziękuję jest mi bardzo miło :) Ale tak naprawdę to Selene kręci tym "biznesem". Moje Towarzystwo tzw. herbatniki jest oczarowaneTobą Selene. Ela po Twoim wyjeździe była niepocieszona, bo wszyscy rozeszli się kurować się po tańcach i nie miała z kim pohasać wieczorkiem. Ale dzisiaj odwiedził nas niespodziewanie Andrzej - kolejarz. Nakarmiliśmy chopa, zabraliśmy do Bodany w ZNP na tańce, a potem przypilnowaliśmy, żeby wsiadł do właściwego autobusu w kierunku Aleksandrowa Kuj. Marek i Andrzej przypadli sobie do gustu i obaj zadeklarowali przynależność do forum ;) Pozdrawiam serdecznie i lecę na zasłużony odpoczynek. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Moje Drogie forumowe Koleżanki :)
Miło jest wiedzieć, że w zawirowaniach ciechocińskich rozrywek znalazłyście czas na pozdrowienia dla tych, którzy mogli Wam tylko kibicować i nieskromnie "pozazdrościć" ;)
To bardzo miłe :D Pozdrawiam cieplutko :kwiat:
ODPOWIEDZ