JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?

Post autor: teśka »

Do Andrzeja...
Choć bardzo rzadko zamieszczałam komentarz przy Twoich wpisach wydaje mi się, że Ty akurat nie udawałeś kogoś innego niż jesteś.
Nie próbowałeś na siłę zostać zauważonym. To moje zdanie.
Pozdrawiam :)
Głowa do góry. Bądź sobą i nie próbuj zmienić się dla potrzeb forum ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Ja też dużo przeszłam w swoim życiu i nie wstydzę się pisać na forum, jednak nieraz człowiek musi zastanowić się nad tym co napisać bo ktoś potrafi w beznadziejny sposób skomentować twoja wypowiedź. A tak jak teska :kwiat: weszłam na forum w momencie gdy nie mogłam sobie poradzić z pewnymi swoimi sprawami .I dało mi ono dużo...tym bardziej, ze poznałam już osobiście osobę, która wniosła do mojego smutnego życia trochę radości. Myślę, że na pewno wiecie o kim mowie :D . Dziewczyna jest jak najbardziej godna mojego zaufania i cieszę się , ze ja poznałam . Mam nadzieję, ze więcej takich tutaj osób poznam. Ale aby tak było to myślę, ze ludzie powinni być szczerzy w swoich wypowiedziach, a jeżeli nie to lepiej niech nie podjudzają innych i niech dadzą innym w spokoju wypowiadać na forum swoje myśli.A wiele jest osób na forum, które są osobami wrażliwymi, mądrymi, ciepłymi i na pewno czuja to samo co ja. To chyba tyle w tym temacie :D Myślę, że nie naraziłam się znów nikomu. :lol: :lol: Andrzeju :kwiat: co ty na to?
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Andrzeju, ale chyba nie piszesz o sobie. Przynajmniej nie z mojej strony. Nie przypominam sobie byś został kiedykolwiek upomniany, a Twoje wpisy uważam za bardzo wartościowe. Z obserwacji wynika też, że jesteś lubianym i szanowanym Forumowiczem. Nie bardzo więc rozumiem do czego są te aluzje, myślę, że trochę przekornie to napisałeś by nieco przekontrastować sytuację.
Awatar użytkownika
Asik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Asik »

andrzej1955 pisze:Tak, okazuje się że jestem ...prostakiem bo - nie potrafię przeczytać a co gorsza zrozumieć,prostych sformowań, używam wulgaryzmów, typu- psy na smyczy, psy puszczone z łańcucha- za co zostałem wielokrotnie upomniany przez Admina, używam paru nicków, moje ja to nie moje, ludzie którzy mnie znają nie znają prawdziwego Andrzeja z krwi i kości, tylko wyimaginowanego wirtualnego idiotę i ćwierć inteligenta,cały czas piszę bzdury nie trzymające się kupy, co do otwierania się i pisania o sobie i swoich problemach- niektórzy to zrobili otwierając się do niewłaściwych osób i dostali potężnego kopa, tak że Januszu-stąpaj mocno po ziemi i uważaj z kim i o czym rozmawiasz, pozdrawiam tych Nadludzi którym przyświeca tylko dobro innych i nie mają w tym żadnego interesu,wszelkie podobieństwo i ocena do moje osoby postaci i zachowania- zupełnie przypadkowa, interpretacja tekstu jak zwykle dowolna :!: :!: :!: Andrzej G.

Andrzeju :kwiat: jeżeli tak naprawdę myślisz to jestem zdumiona :shock: . Słyszałam o Tobie wiele pozytywnych opinii i mam nadzieję, że Twoje słowa to tylko przekora, która ma wszystkich poruszyć. I to Ci się udało :)
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

......a ja uważam , że nie przekora tylko dobra pamięć i obserwacja ......
Nie tylko Andrzeja .............
MIŁEGO POPOŁUDNIA :)
P.S.oczywiście jest to tylko moja opinia
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Margot :kwiat: a ja coś czuję, ze coś kiedyś gdzieś tu na forum albo i nie było na rzeczy o czym ja nie wiem bo jestem tu niedługo. Ale utworzyłam fajne zdanie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: margot »

No tak, ;) :kwiat: udało Ci się utworzyć fajne zdanie ...
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26

Post autor: medi »

teśka pisze:Forum . . .
Miejsce, w którym znalazłam uśmiech w pewnym momencie mojego życia.
Do dziś odwiedzam go regularnie aczkolwiek moje wpisy pojawiają się bardzo rzadko.
A jakie jest moje zdanie na jego temat ?
Jego bywalcy częściej pokazują kogoś kim chcieliby być, niż tym kim naprawdę są :( To smutne, ale tak niestety jest.
I to widać we wpisach "na każdy temat".
Myślę, że osoby, które zechcą czasem pomyśleć o tym, co bywa tu pisane z czasem "cichutko" zmniejszą swoją aktywność.
To się da zauważyć będąc dobrym obserwatorem. A szkoda :( Bo to naprawdę mogłoby być fajne miejsce dla "ukojenia duszy".
Nie wystarczy zmienić nick by zmienić swoją osobowość.

Pozdrawiam Wszystkich serdecznie :)
Każdy szuka czegoś innego na forum i co innego wydaje mu się ważne .Nikt nie ma patentu na mądrość i nie powinien decydować o tym jak to forum powinno wyglądać i kto tutaj powinien się wypowiadać . Napisałaś ,że bywalcy często udają kogoś kim nie są .a nie pomyślałaś że post może być "wielowarstwowy" że trzeba doszukać się w nim podtekstów ,czytać jak to się mówi między wierszami ? Człowiek nie jest prostym urządzeniem i nie ma jednakowej instrukcji obsługi dla wszystkich ludzi .
A tak na marginesie czy ktoś mógłby mi napisać na priv co tu się wczoraj działo jak ja padłam :?:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Meduza, fajna z Ciebie Kobietka, z wielkim poczuciem humoru, pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26

Post autor: medi »

A bo to jest tak ,niektórzy jak mają gorzkie życie gorzknieją a inni nadrabiają poczuciem humoru ...trzeba się śmiać żeby nie zwariować i ...nie dostać "choroby sierocej" ;)
Zablokowany