Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elu-pisałaś w innym temacie o braku Vit D,widocznie nie czytałaś o K-2,najlepszą kombinacją która dobrze się wchłania to K-2 i D-3,od niedawna mocno reklamowana-bo do tej pory w aptekach nie występowała sama K-2-którą biorę już dość długo-w razie pytań dzwoń
andrzej1955 pisze:Elu-pisałaś w innym temacie o braku Vit D,widocznie nie czytałaś o K-2,najlepszą kombinacją która dobrze się wchłania to K-2 i D-3,od niedawna mocno reklamowana-bo do tej pory w aptekach nie występowała sama K-2-którą biorę już dość długo-w razie pytań dzwoń
Czytałam ale chodzi mi o to że nigdy do tej pory nie sprawdzano.Owszem wapń parathormon i inne diabelstwa .Okazało się że moje problemy z walącym sie szkieletorem mogą z tego wynikać .Zobaczymy co dalej .Na razie dostałam końską dawkę.Pisałam aby ludzie domagali sie o to badanie
Princusiu --nie powiem Twoja argumentacja do mnie przemawia Kochani puki co zmykam do jasia .Muszę się wyspać .Jutro wolny dzionek ale radykalne zmiany Na blondi się robie Dobranoc
Kobiety szczególnie odczuwają brak wapnia-oby ta Twoja końska dawka pomogła co do ciem to można rzeczywiście kapciem-ale Małżą tak jak pisze Princi-to....niekoniecznie