Sanatorium Wital w Gołdapi od 31.05.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 10:29
Oddział NFZ: Pomorski

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi od 31.05.2017

Post autor: alicjam »

A może ktoś poda numer jakiegoś fajnego pokoju 3-osobowego z balkonem koło biblioteki ??? :lol:
DANUTA13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2017 10:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 18

Post autor: DANUTA13 »

Witam,
Mam na imię Danusia i również jadę na turnus z ZUS w terminie 31.05-23.06.2017. Czytałam Pani posty i chętnie dołączyłabym do Was dziewczyny , wiekowo pasujemy do siebie . Jadę z Olsztyna. Pozdrawiam i czekam na informację.
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Danusia, bardzo chętnie tylko tu raczej wszyscy zamilkli czym bliżej wyjazdu :? O której będziesz w Witalu? Bo ja gdzieś ok.8 chcę być ale z Gdyni kiepska droga więc zobaczymy. Na jaki pokój się nastawiasz? Czy może masz coś zarezerwowane? Ja jadę na narząd ruch a Ty?
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Nastawiam się na trójkę z balkonem. A co będzie to się okaże :-). Odezwę się jutro 8-)
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Hejka! Jutro wyjazd! Pobudka! Może się ktoś jeszcze odezwie? A może forumowicze umówimy się jutro w jakimś miejscu, ha, ha? Do zobaczenia w Gołdapi :lol:
DANUTA13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Cześć Alu,
fajnie,że odpisałaś .ja jestem pierwszy raz na forum i trochę jak ślepiec we mgle się tu poruszam :lol: . Ja tez jadę na narządy ruchu. zamierzam też dojechać do 8 ( wyjadę ok. 6 rano, powinnam zdążyć )mam 170 km. Zastanawiam się nad dwójka ale czytałam, że to są małe pokoiki poza tym bez balkonu. Gdzie powieić pranie także coraz bardziej rozpatruje trójeczkę, tylko żeby trafić na fajne dziewczyny. Może razem wzięłybyśmy ;) ? .Co Ty na to? :)
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Danusia! Nastawiałam się najpierw na jedynkę ale podobno nie ma szans. Też zależy mi na pokoju z balkonem (może blisko biblioteki bo tam jest zasięg wi-fi). Możemy wziąć razem pokój. Nie ma sprawy. Która będzie pierwsza to zajmie. Nie wiem jak się skontaktować z Tobą. Jeszcze nawet spakowana nie jestem :roll:
DANUTA13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Też myślałam o jedynce, ale to chyba nie jest dobry pomysł, tym bardziej,że pewnie są strasznie małe no i bez balkonu. Własnie dziwnie pobudowali :roll: . Ja jeżdżę do sanatoriów od 2000 r. i nie spotkałam się nigdy z pokojami bez balkonów, dlatego myślę, że trójka z balkonem będzie ok.. Może podam nr kom. 502-202-932. Myślę, że jak wyjadę ok. 6 to na spoko będę o 8, więc może dojedziemy w tym samym czasie.
Ile masz kilometrów do przejechania ?
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Mam 350 km do przejechania ale kiepska droga podobno. Wysłałam ci maila bo otrzymałam pewną wiadomość od koleżanki na priv.
DANUTA13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

ok. :)
ODPOWIEDZ