JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: JACY JESTEŚMY - Tutaj dzisiaj?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Próżno bym, pełen wielkich tęsknot, jak ślad na piasku wieczność tropił, bo ludzki trud i ludzkie piękno jest jak na wiatr rzucony popiół.
Więc dobrze okruch szczęścia dostać, umiejąc fałsz od prawdy dzielić. I życie szczere mieć i proste, jak uścisk dłoni przyjaciela."
Tadeusz Borowski
-
rybka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 13 mar 2013 15:51
- Podziękował: 15 razy
- Podziękowano: 2 razy
Dokładnie, o chorobach i poważnych sprawach rozmawiamy przecież w innych tematachmeduza46 pisze:Niby piszesz ,że nikogo nie obraziłeś a w pewnym sensie osobiście czuję się obrażona (pogardliwie o tych którzy piszą banialuki) .Ludzie dajmy sobie luz .Każdy tutaj ma coś nie tak ze swoim organizmem (inaczej nie dostałby przydziału do sanatorium) ,ale to nie powód żeby tylko o chorobach pisać ,trzeba się śmiać bo inaczej zgorzkniejemy .
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Przecież to właśnie z tym forum " zawsze świeci słońce "
-
forumowicz
- medi
- Przyjaciel forum

A ja ze swojej strony obiecuję ,że już nie będę żartować w tematach innych niż w dziale "na każdy temat" ....chociaż czasami tak kusi
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Alku, myślę, że nieco upraszczasz sprawę kierując swoje zarzuty czy żal do wszystkich forumowiczów czy do samego forum jako strony internetowej. To ludzie tworzą to forum, każdy jest inny, jeśli ktoś Cię "olał" lub obraził to zrobiła to konkretna osoba, a nie wszyscy. Nie możesz tak uogólniać. W przypadku takich nadużyć jak np. obrażanie innych należy skorzystać z funkcji zgłoszenia postu do moderacji (ikonka wykrzyknika nad postem po prawej stronie), takie zgłoszenie zostanie rozpatrzone i podejmę odpowiednie działanie. I tu przechodzimy do kolejnej sprawy...
Dwa dni temu stało się coś co nie powinno mieć miejsca, nie można publicznie obrażać innych osób, bo na takie rzeczy będę reagował, szczególnie gdy dostaję kilka zgłoszeń w tej sprawie od różnych forumowiczów. Nie wszyscy z Was na pewno zdążyli przeczytać te wpisy gdyż je usunąłem jako niegodne tego miejsca. Również powody dla których zostały zamieszczone nie są mi znane. Podejrzewam jakąś korespondencję PW lub inną prywatną pomiędzy forumowiczami za powód tego co potem jeden z nich tu powypisywał powodując, że wiele osób poczuło się urażonymi. Moim zadaniem była szybka reakcja na to, co też poczyniłem.
Staram się jak najmniej brać udział w dyskusjach zajmując się raczej stroną techniczną lub moderacją treści niezgodnych z Regulaminem, jeszcze więc raz podkreślę - forum tworzą sami forumowicze i będzie tu taka atmosfera jaką sami stworzycie.
p.s.
Wielokrotnie zastanawiałem się nad słusznością powołania działu Na każdy temat, musiał jednak powstać by w tematach o sanatoriach jak najmniej pisać o sprawach odległych od nich, które są jednak dla każdego z Was ważne. Tu dziękuję Tobie Alku, że zwróciłeś uwagę na tę kwestię.
-
forumowicz
Meduzka ,a Ty od rana dalej tylko o jednej kawie ? Przytuliła Cię jakaś dobra dusza ?
- medi
- Przyjaciel forum