Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jaro5090
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 03:10
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: jaro5090 »

Co do parkingu to się jutro popytam. Sam auta nie mam tutaj, więc nie sprawdzałem adresu. Basen jest nieduży. Myślę, że w granicach ok. 15 metrów długości. Głębokość ok 150-160cm. Ja mam wzrost 176 i woda sięga mi do końca klatki piersiowej.
Są dwie niecki, ale jedna jest praktycznie cały dzień zajęta przez kuracjuszy. Nie wiem jak to będzie wieczorem i w weekendy. Jutro pójdę z ciekawości. Jak będziesz miał problem z dodzwonieniem to mogę się zapytać w recepcji o aktualny/czynny telefon. Daj znać jeżeli będziesz tego potrzebował.
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Post autor: tadeo438 »

Ręczniki możesz wymienic jesli chcesz wystarczy je zostawic na terakocie w łazience to znak dla sprzątaczki ze ma wymienic..sprzątanie pokoi co drugi dzien...baseny są dwa 1.50 m wiec popływac można do tego dużo biczy wodnych i jacuzzi oblegane przez wszystkich ale milo posiedziec tam(czułem się tam jak w garnku z gotująca się zupą) karnet za 80 zł to 10 wejsc na godzine o dowolnej porze po zabiegach takze w niedziele.. powyzej godziny kazda minuta dodatkowo płatna chyba 15 groszy..jak jesli chcesz zobaczyc zdjęcia z Wielkiej Pieniawy i okolicy zapraszam na mój profil na facebooku....grota solna ..seans trwa 45 minut..warto tam isc za te 8 zł(trzeba miec białe skarpetki)
nitka6
Na forum od: 08 cze 2013 21:42
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: nitka6 »

Witam wszystkich!Jestem tu pierwszy raz,jadę do Polanicy-Zdrój od 23.07 na skierowanie z ZUS-u.Jestem ze Strzelec Opolskich-czy ktoś może jedzie w tym terminie i będzie mu po drodze mnie zabrać? :oops: A tak ogólnie to czy to prawda,że pacjenci z ZUS-u są gorzej traktowani?
jaro5090
Kuracjusz
Kuracjusz

nitka6 ja jestem obok w sanatorium Zdrowie. Skierował mnie tu ZUS. Pielęgniarki i pani lekarz są bardzo miłe. Różnicę widzę tylko w porcjach żywieniowych, ale nie spodziewałem się więcej niż mamy. Myślę, że nie masz powodów do zmartwienia.
Romek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2013 15:09
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Romek »

Jaro zapytaj w recepcji Wielkiej Pieniawy o ten aktualny/czynny telefon no i ten parking 65zł za cały turnus jak mówiłeś
nitka6
Na forum od: 08 cze 2013 21:42
Oddział NFZ: Opolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: nitka6 »

Dzięki Jaro :) tak myślałam,że nie będzie tak źle!Może co niektórzy mają zbyt duże oczekiwania,lub potrzeby-ja nie jestem wymagająca więc chyba będzie dobrze:)
Romek
Kuracjusz
Kuracjusz

Jaro dowiedziałeś się w recepcji Wielkiej Pieniawy o ten aktualny/czynny telefon no i ten parking 65zł za cały turnus.Odezwij się daj znać jak coś będziesz wiedział
jaro5090
Kuracjusz
Kuracjusz

Pobrałem dzisiaj telefony z recepcji. Rzekomo, wszystkie działają:

1. 74 8680 370 / 371
2. 74 8680 229
3. 74 8680 303

Parking muszę sprawdzić w administracji, gdyż nikt z mojej grupy tam auta nie postawił.
Romek
Kuracjusz
Kuracjusz

Dzięki będe dzwonił jak się dodzwonie napisze,zobacz jeszcze ten parking w wolnym czasie i daj znać.Jak jest z tym basenem patrzyłes wieczorem lub sobote czy w niedziele,jest luźniej
Grażyna
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2010 18:20
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Grażyna »

Do Romka :)Witam odnośnie parkingu to koła deptaka jest Bank za bankiem po lewej stronie jest taki wjazd .Jest tam jakiś zakład i duży parking ja tam właśnie stawiałam auto i nic nie płaciłam a byłam w Wielkiej Pieniawie teraz od kwietnia do maja.Myślę że jeśli tam postawisz to oszczędzisz te 65 zł:)Pozdrawiam życzę dużo wypoczynku i słońca :))
ODPOWIEDZ