Iwonicz w czerwcu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
nowy74
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Iwonicz w czerwcu

Post autor: nowy74 »

Już myślałem, ze ja! :?
A to, ze mnie nie było trochę to, przez to, ze miałem niezapowiedzianego gościa! ;)
A przecież nie będę grzebał w lapku ja ktoś jest u mnie! Kultura musi być!!!!!!!!! :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

:lol: :lol: A kaszanka?????
forumowicz

Post autor: forumowicz »

no właśnie co z tą kaszanką ;) ;)
nowy74
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2013 16:11
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: nowy74 »

No właśnie! O co chodzi z ta kaszanka? :?
forumowicz

Deremi
"Istnieje takie prawdopodobieństwo, że może ciężką głowę mają dziś niektórzy z nas :oops: ?! Nie tam , żeby broń Boże od nadmiaru wiadomych napojów :lol: :lol: :lol: . Po prostu może skórka z kaszaneczki stanęła na żołądku, albo słoninka z szaszłyczka była za mało krucha :lol: :lol: :lol: . Proponuję wstać i się przejść po zielonych terenach ( nie zapomnijcie tylko się popryskać na komary )."
forumowicz

jednak to nie była kaszanka ale słoninka z szaszłyka ;)
forumowicz

A co tu będę tak sama :oops: zakładam te majtki na wacie i idę spać :) Dobrej nocy Wam życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Dobranoc Anusia. Jutro wejdz na temat znaki zodiaku i horoskpy. Pobawimy sie wspólnie :kwiat:
elkaszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 mar 2012 22:18

Post autor: elkaszka »

Witajcie :) :)
Dzięki Dziewczyny, że przypomniałyście o potrzebie przygotowywania się do wyjazdu....Też mam ten dylemat co tu zabrać i jak to zabrać ! ( bo jadę busem ) .
Pamiętam swój pierwszy wyjazd do sanatorium ( poszpitalny) kiedy wydawało mi się, że dresy, jeansy oraz adidasy to należyty strój do sanatorium ( w nazwie był to szpital uzdrowiskowy - co mnie zmyliło). I w te pędy musiałam tam na miejscu nabyć stroje na tańce, na kolacje i inne atrakcyjne okoliczności :D ( a raczej moje sympatyczne współkuracjuszki do tego mnie przymusiły, żebym nie psuła im wizerunku swoim dresowym wyglądem :lol: :lol: :lol: ) A i tak było świetnie :D :D .
Teraz znając realia sanatoryjne - jak ja zmieszczę odzienie i inne przydasie w jedną walizkę ? :shock: :oops:
Pozdrawiam cieplutko :serce:
Awatar użytkownika
deremi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2013 19:03
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: deremi »

Dzień dobry :kwiat: :kwiat: :kwiat: Witam wszystkich porannie. U mnie parę chmurek na niebie, ale raczej zanosi się na kolejny pogodny dzień. Widzę, ze pomówiono mnie tu ;) - że słoninka mi zaszkodziła z szaszłyczka :lol: Otóż informuję, że w celu zapobiegania takim przypadłościom przeważnie do tej potrawy stosuję ( oczywiście profilaktycznie ) kropelki odtruwające w wiadomej postaci, lub w zastępstwie piwo :lol: :lol: :lol: A oto związana troszkę tematycznie z tym poranna dawka humoru:

Wraca mąż wieczorem z pracy i pyta żony:
- Mamy może coś smacznego na kolację?
Żona wypina się do niego rozkosznie i pyta:
- Mogę być ja?
- Wiesz, że nie mogę tłustego, kochanie...

Z pewnego autoforum:
- Kupiłem nowy wypasiony wózek, chciałbym teraz jakiś tuning machnąć, jakieś fajne napisy, takie oryginalne, wiecie, gdzie to można tanio zrobić?
- Zastaw mi na noc wjazd do garażu a będziesz miał za darmo, oryginalnie i od serca. :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ