Planuję wjazd do Ustronia ale czy Równica SU..

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Mily81
Na forum od: 30 maja 2017 22:57
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Planuję wjazd do Ustronia ale czy Równica SU..

Post autor: Mily81 »

Planuję wjazd do SU Równica, troszkę chciałbym się "zrelaksować" masaż sauna kriokomora-tez jest ciekawa. :mrgreen:
Właściwie mam plany na jakiś 1/2 dni pobytu, w środku tygodnia, może jakiś nocleg w podboju" lux"
A w godzinach wieczornych dzieje się w tym SU coś ciekawego, warto tam wogule jechać. :geek:
Na stronie widnieje napis "klub kuracjusza" co tam jest właścile ciekawego.
O co chodzi, napiszcie swoją opinię czy warto a ja nie to może gdzie w Ustroniu?? :?:
Mily81
Na forum od: 30 maja 2017 22:57
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Planuję wjazd do Ustronia ale czy Równica SU..

Post autor: Mily81 »

Mily81 pisze:Planuję wjazd do SU Równica, troszkę chciałbym się "zrelaksować" masaż sauna kriokomora-tez jest ciekawa. :mrgreen:
Właściwie mam plany na jakiś 1/2 dni pobytu, w środku tygodnia, może jakiś nocleg w podboju" lux"
A w godzinach wieczornych dzieje się w tym SU coś ciekawego, warto tam wogule jechać. :geek:
Na stronie widnieje napis "klub kuracjusza" co tam jest właścile ciekawego.
O co chodzi, napiszcie swoją opinię czy warto a ja nie to może gdzie w Ustroniu?? :?:
Jak coś to proszę te, odpowiedź na [email] :D
Ostatnio zmieniony 09 maja 2018 21:34 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
ODPOWIEDZ