Goczałkowice Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
kuracjuszka51
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2011 19:34

Goczałkowice Zdrój

Post autor: kuracjuszka51 »

Byłam w Limbie- wczesny gierek niesprzątany należycie, brak ręczników, zabiegi i stołówka poza obiektem.Byłam styczeń- luty 2010.Senny grajdołek z Azalią do tańców- umiarkowany optymizm ;) O 22 personel zamykał drzwi wejściowe, pogadać w pokojach nie wolno bo obowiązuje cisza nocna :lol: nie polecam :|
kuracjuszka51
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 wrz 2011 19:34

Re: Goczałkowice Zdrój

Post autor: kuracjuszka51 »

Całą sytuację ratowało doborowe towarzystwo z Wielkopolski :D
Danutadana
Na forum od: 21 lip 2011 10:30

Post autor: Danutadana »

Ech..Bylam w Goczałkowicach...
Lecz w porownaniu z sanatorium "EDEN" w Ciechocinku ,to w Goczałkowicach jest wspaniale!
Nie polecam nikomu EDENU!!!
michal
Na forum od: 18 paź 2011 09:42

Post autor: michal »

Ja polecam serdecznie Gworka. Spędziłem tam tylko jeden turnus ale jeszcze nigdzie tak dobrze się nie bawiłem.
Doskonała obsługa i jedzenie a do tego warunki na przyzwoitym poziomie w porównaniu np. do Edenu o którym mogę powiedzieć to samo co kolega u góry.
troszkę informacji

Polecam serdecznie.
Awatar użytkownika
graszka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 kwie 2012 11:23

Post autor: graszka »

Witam,
Pokoje w Goczałkowickich ośrodkach bywają rożne. Ja byłam w Magnolii. Pokoje ładne i czyste.Cicho i spokojnie- można odpocząć. Miejscowość niestety malutka więc pozostają spacery po okolicy , wypady do Pszczyny ,a wieczorami tańce w kafejkach. Za to zabiegi mimo ,iż trzeba na nie dochodzić do Szpitala Uzdrowiskowego - rewelacja :shock: . Rekompensują wszystkie inne niedociągnięcia.:)
ODPOWIEDZ