Iwonicz Zdrój Sanvit od 22.06.17

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Iwonicz Zdrój Sanvit od 22.06.17

Post autor: alaxa »

grzegorzgg67 pisze:Witam, mój kolega będzie jakoś też na pierwszym kwietniowym/ZUS/.
Witam Grzegorzu, z tego co piszesz to twój kolega był w sanvicie... napisz proszę, czy był zadowolony, bo wybieram się tam od 22,06, może jakieś wskazówki...? :) Pozdrawiam
alaxa
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 cze 2016 09:35

Post autor: alaxa »

walentynka pisze:Ja też jestem Zamość, chętnie zabrałabym się jeśli oczywiście masz jeszcze wolne miejsca
Walentynko, rozumiem, że twoje pytanie było skierowane do "kuracjuszja" jeżeli się okaże, że już nie ma miejsc, to daj znać. Ja również będę jechała z Zamościa i najprawdopodobniej swoim samochodem, miłego dnia :)
walentynka
Na forum od: 24 maja 2017 15:13

Post autor: walentynka »

AnnaO pisze:Wyruszam z Białej Podlaskiej może ktoś chce się ze mną zabrać ?
witam Aneczko moze będziesz jechała przez Zamość, chętnie zabrałabym się.pozdrawiam słonecznie
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 9 razy

Do alaxy

Post autor: p-siak »

Zadowolony bardzo, wygodne buty zabierz na deski Baru na Górce,Krakowiaka lub Glorietty.Pozdrawiam.
kuracjuszja
Na forum od: 19 mar 2017 16:09

Post autor: kuracjuszja »

witam...troszke zaniedbalam forum....oczywiscie ze mam miejsce w aucie bo jade sama wiec chetnie zabiore jedna osobe z Zamoscia 22.06. Juz wyjasniam czego jedna...bo mam srednie auto i moga nie zmiescic sie bagaze :D kontakt tel. 783838786
Awatar użytkownika
Iwona50
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2015 23:20
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Iwona50 »

Witajcie. Ja zaczynam turnus po sąsiedzku Sanvita, Górnika i Wisły, a mianowicie w Krusie ( wyżej niż Bar na górce i pierwsze obiekty wymienione, niżej od Wisły:) 23 czerwca. Byłam tam w ubiegłym roku i bardzo miło wspominam ten czas. Iwonicz to urokliwa miejscowosc, masa kuracjuszy i miejsc do tańca:) Polecam tym co będą autem niedaleki Rymanów Zdrój, bajeczna miejscowośc i fajne tańce W Zielonym Domku. Fajnie byłoby któregoś dnia spotkać sie my forumowicze z roznych sanatoriów, czy to na dechach w barze ( u nas słynął jako Leszcz), czy w Krakowiaku na fajfach:)))) Pozdrawiam i liczę na odzew
Shahid17
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 kwie 2014 15:08

Post autor: Shahid17 »

Witaj Iwona50. Super pomysł z tym spotkaniem w Iwoniczu,podam mój numer na priv,to się zdzwonimy mam nadzieję ,że jeszcze będzie ktoś chętny.Ja dalej czekam ,może ktoś się odezwie jeszcze bo do wyjazdu coraz bliżej,a ekipa na wypady skromna.Pozdrawiam i czekam na spotkanie.
agata1981
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2016 19:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: agata1981 »

Witam drodzy kuracjuszy bylam w Sanvcie w Październiku jesli ktos ma jakieś pytania chętnie udzielę informacji serdecznie Pozdrawiam
barbara_b
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 lut 2017 21:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: barbara_b »

Shahid17 pisze:Witaj barbara_b mam nadzieję ,że będę jechała samochodem,jeżeli nie uda się zabrać swojego to może ktoś z rodzinki się zlituje i mnie zawiezie,a Ty jedziesz autem czy komunikacją?Pozdrawiam

Witam,do wyjazdu coraz bliżej :) Już nie mogę się doczekać odpoczynku. Podaję maila,może dogadamy się co do wspólnej podróży. [email].pl
Pozdrawiam
adora11
Na forum od: 10 cze 2017 22:07
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: adora11 »

witaj wszystkich ,mam skierowanie od orzecznika ZUS na 10 pazdziernia do 2 listopada ,moze ktos sie wybiera w tym terminie ,jestem z bilgoraja .POZDRAWIAM :) :) :)
ODPOWIEDZ