Polańczyk zdrój 11.05-01.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2014 12:13
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Polańczyk zdrój 11.05-01.06.2017

Post autor: piotr111 »

Wycieczek jest dość jest w sanatorium biuro i organizują czas.
Są wycieczki jednio dniowe autokarem na Węgry i do Lwowa polecam byłem tylko trzeba mieć paszport.
Ja osobiście gdy bym jechał jeszcze raz to po zwiedzeniu cmentarza i przejechaniu na stare miasto wolał bym sam sobie zwiedzić bo za mało wolnego czasu nam dali .
Jak ktoś lubi zwiedzać to jest dużo miejsc do zobaczenia.
Na krótkie wycieczki to lepiej zapoznać sobie kogoś z samochodem i pojeździć samemu wyjdzie taniej i bez pośpiechu na luzie .
Ogólnie nie jest źle widoki niesamowite można się w Bieszczadach zakochać :serce:
A taka mała informacja jak ktoś jest łasuchem i lubi lody i dobrom kawę to na przeciwko Solinki jest kawiarenka polecam.
Awatar użytkownika
lubelanka64
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2015 17:23
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: lubelanka64 »

Witaj Piotr. Jak przebiega Twoja kuracja?? Zmieniłaś zdanie na bardziej pozytywne, pobyt udany....napisz proszę. Pozdrawiam
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj, pobyt udany zabiegi ok jak wszędzie nie mam powodu żeby narzekać po za tym że pokoje małe i trzeba sobie samemu posprzątać łazienki to cała reszta ok. Myśmy chodzili bawić się do Atrium tam jest najlepiej.
A jeżeli chodzi o wycieczki to na te krótkie lepiej zapoznać sobie kogoś z autem i jeździć samemu wyjdzie i taniej i na spokojnie bez pośpiechu.
Pozdrawiam i miłego wypoczynku, ja już wróciłem do domku.
zojka
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 08 paź 2013 19:49
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: zojka »

Witaj Piotrze,
wybieram się do Solinki, możesz mi powiedzieć jak jest z jedynkami, podobno tylko 8 samodzielnych. Trzeba jechac dzień wcześniej żeby mieć lepszy pokój czy wystarczy w dniu rozpoczęcia turnusu.Orientujesz się może czy wszystkie jedynki mają lodówki, na którym piętrze najlepiej mieszkać.
Pozdrawiam serdecznie
;)
piotr111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj z tego co mi wiadomo to są tylko jedynki w studio ja taką miałem 1+2 wspólna łazienka na trzech i byłem dzień wcześniej pozdrawiam.
Może te informacje już nie aktualne bo rzadko wchodzę na tę stronę a ty nie napisałaś w jakim terminie jedziesz.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Witam Zojka. Byłem w lipcu 2016 r. i potwierdza, że trzeba być dzień wcześniej lub w dniu rozpoczęcia turnusu najlepiej przed 7.00 bo 7.15 są dwa autokary z Wrocławia i Warszawy. Co do lodówek to w studio są tylko w jedynkach no i w samodzielnych jedynkach także.Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ