Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Eluniu wiem, że nie masz z czego... Jacky wspomniał o sytuacji w klubie na fejsie - tam już była kiedyś o tym dyskusja. Nie rozumiem dlaczego ktoś tak lubi szybko kogoś uśmiercać bez dokładnego sprawdzenia u źródła
A Alek...wiemy jaki jest Alku zdrowia i zdrowego rozsądku Przecież wiemy, że to przeczytasz
Nie znam Alka bliżej ale bardzo byłam zdołowana po przeczytaniu informacji .Informacji od człowieka który ponoć twardo stąpa po ziemi.Mam tylko nadzieje że zamieścił ten wpis dla tego że został nieludzko oszukany a następnie nam ją sprzedał Mam taką nadzieję.Eluniu dziękujemy
Jacky, ale to wszystko, co napisałeś nie daje Ci marnego prawa puścić w eter takich przykrych informacji.
Możesz mieć żal do Alka, ale to Twoja prywatna sprawa. Nie powinieneś był tego pisać. Słowo "przepraszam" należy się nam wszystkim, ktorych wprowadzileś w bląd.