Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne marki
Dopiero zaglądam do Was ,dzisiaj mnie nie było
Agunia zagościła dawno nie było
Czytałam posty o Alku
Nie wiem co mam myśleć
Kto coś wie na ten temat
Witam kogo nie witałem na temat autora wpisu o Alku nie będę się wypowiadał bo nie zasługuje ani na jedno słowo,pogoda rzeczywiście jest jak....kobieta tylko nie wiem gdzie umieścić w niej grzmoty,błyski
Asik nocki spokojnej bez grzmotów wszelakich Strapperku kochany bez stresu .Te prognozy to się sprawdzają na dzień WSTECZ Dobrym ludziom słonko świeci i tego się trzymajmy
Andrzejku a owszem mam...jak mi ktoś da mocne powody. Przecież ja bliźniaczka - raz cichutka i grzeczna ale i kawał chole.y ze mnie wyjdzie jak mi ciśnienie podskoczy.
Przepraszam, rzadko tu się udzielam, przyszła w końcu i gromy puszcza