Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na tym forum ani na FB - Alek sam się nie raczył pojawić.
Więc dla mnie są to jedynie skromne - nie wiem kogo - dywagacje.
I nadal gdybania bez żadnych dowodów.
Tak łatwo pisać brednie ale tak ciężko napisać ''przepraszam''? Masz honor prawicowy człowieku? Wykształcony, dorosły mężczyzna...przepraszam rzadko tu coś piszę ale te posty Jacky to naprawdę podniosły mi ciśnienie... Alek jest jaki jest, wielu z nas poznało go osobiście - Ty nie - wielu z nas z nim rozmawiało i pisało, wiele osób usuwa konta - nawet tutaj i na fejsie - ale nigdy nikomu nie przyszło do głowy wymyślić sobie taki powód usuwania konta. Nie będę komentować tego co Ci powiedział Alek - Ci co go poznali wiedzą jak do tego się odnieść. Ale nikt nigdy nie napisał czegoś tak okropnego....obudź się wierzący człowieku, zrób rachunek sumienia i wyznaj swój grzech. Mnie nie musisz przepraszać bo podobną sytuację już przerabialiśmy w klubie ale Alkowi to się należy. Nawet mimo tego, że Cię oszukał. Nic nie usprawiedliwi tego, co tu napisałeś...wstyd. Przykro mi bardzo...
Edit
Dywagacje? Bez dowodów? Sam na siebie ukręciłeś bicz, nie miałeś dowodów a uśmierciłeś.
jacky6 pisze:(...)Zniknął z netu - zlikwidował swoje konta - w tym na FB i NS.
No chyba nie do końca piszesz zgodnie ze stanem faktycznym. Fantazję to Ty masz, nie ma co. [ obrazek zewnętrzny ]
To, że ktoś nie pisze to wcale nie oznacza, że zlikwidował konto ("zrzut" zrobiony 2 minuty temu).
O matko .Jak to zebrać w całość to to chore jest.Dobrze że Jacky na innym temacie wybaczyłam .Ułomnych zrozumieć i wybaczać to przykazanie z dzieciństwa pamiętam .Może już zakończmy w myśl ---mowa -srebrem--- milczenie złotem.
To już inny temat, do wyjaśnienia przez osoby zainteresowane/oszukane/naciągnięte.
Dlaczego uciekasz od tego, o czym tu piszemy? To Ty podałeś wiadomość, że Alek odszedł z tego świata. Ty puściłeś taką okrutną, niesprawdzoną informację. A teraz zamiast przeprosić to kręcisz się wokół innych tematów aby siebie oczyścić z zarzutów? Najpierw troskliwy i zaniepokojony, podkreślający zażyłość z Alkiem a teraz znów na forum publicznym i w imieniu innych osób wywlekasz inne, stare sprawy? I to tylko dlatego, że nie potrafisz się przyznać, że znowu siejesz ferment, plotki bez sprawdzenia, na podstawie jakiś chorych urojeń?
Dzia_dek pisze:
To, że ktoś nie pisze to wcale nie oznacza, że zlikwidował konto ("zrzut" zrobiony 2 minuty temu).
Czy to jest dowód na to, że Alek jest wśród nas ?
Jeśli tak - to wystarczy proste kliknięcie na potwierdzenie.
Wtedy naprawdę można będzie uwierzyć.
Nota bene - mam obecnie wśród swoich znajomych na FB oraz swego czasu miałem na NK - tzw. profile osób które odeszły z tego świata a nikt z rodziny nie umiał zlikwidować ich kont...