Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Piękne Dzień Dobry dla Wszystkich.
Wczoraj na całe popołudnie i wieczór odłączyłam się od internetu,a tu taki ruch się zrobił.Milutko.
Basiu,Aguniu fajnie,że wpadłyście pogadać.
Atinko na całusy od bruneta niech inni się załapują tutaj ...Ja tam liczę dni na takie realne...
Fajnego dnia wszystkim życzę .
Witam i pozdrawiam wszystkich nocnych życząc przyjemnego i spokojnego dzionka.. ...... Wczoraj zdążyłam napisać ze u mnie tylko jedna burza byla i zaczelo sie.....grzmialo i lało cały wieczór,blyski zakończyły się gruuubopo polnocy
Witam ..a u mnie czas na drugi sen no i zeby nie było pieknie muszę przespać sie z decyzjami które gotuje nam zycie ..a moze Elciu pomyśl o tym jutro
fajnego dnia Wszystkim
Słońce na niebie o tej godzinie trochę nas myli...ale fajnie taki długi dzień. Równnonoc będziemy świętować gdzie indziej,a wianek na Lądeckiej nie raz już puściłam