Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ponawiam pytanie bo zapadło się w niebycie.Planowałem tam pobyt 2-tygodniowy w lipcu ale boję się niespodzianek i jeszcze jest czas zmienić.W ofercie mogę wybrać oprócz Promyka pobyt w innych budynkach Radość,Perła ,może o nich coś wiadomo ale proszę z autopsji z internetu już wyczytałem.Miłego dnia życzę
WITAM !!!
Ja osobiście byłam w PERLE w styczniu 2012. Opis jest pod hasłem PERŁA w Ustce, proszę sobie poczytać.
Osobiście byłam bardzo zadowolona i polecam to sanatorium.
pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku . IE
Do fan2013. Ciesz się ,że dostałaś skierowanie do Promyka. Ja właśnie wróciłam z Ustki ale z Perły średnio zadowolona. Do centrum uzdrowiska 2,5km.Na deptak tyle samo,Jedynie na plażę blisko ale nie można było w pełni korzystać bo było zimno tak ,żę opalania było dwa dni. Nigdy tyle nie zrobiłam kilometrów co w tym pobycie w sanatorium,bo biegało się do centrum po wszystkie drobne zakupy. Promyk jest w centrum uzdrowiska wszędzie blisko do plaży też. Życze miłego wypoczynku.
Właśnie dostałam skierowanie do Promyka. Nie dość, że termin fatalny (od 26 października), to nikt nie chce nic napisać o tym sanatorium ... Bardzo proszę, napiszcie Państwo jak tam jest: czy zabiegi na miejscu?, jakie warunki zakwaterowania, co można robić w wolnym czasie (biblioteka, basen, wycieczki?). Już zaczynam się denerwować; a może powinnam czekać z radością?
A teraz to jestem już mocno zdenerwowana. Czyżby wszyscy zainteresowani (jak wyżej) tym Promykiem porezygnowali?, jeśli tak, to dlaczego?... Już wiem, że na zabiegi trzeba chodzić, a jak warunki zakwaterowania? Bardzo proszę o wszelkie możliwe informacje o sanatorium Promyk.