Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ok użyczę na czas sanatorium ... potem do zwrotu ... chociaż po takiej parkietoterapii jak się zapowiada może być już niepotrzebny, bo przecież wrócimy uzdrowieni ... miłego wieczoru życzę wszystkim
bylem w lesniku dokladnie rok temu ,warunki super tak tez i wyzywienie ,troche trzeba sie nameczyc pod ta gorke jezeli sie czesto wybiera do miasta ,lokalizacja tez idealna .POZDRAWIAM
Witam wszystkich Już dawno tu nie zaglądałam ale widzę że dzieje się tu dzieje. Każdy ktoś gdzieś jeździ przyszła pora również i na mnie. Właśnie dostałam przydział do tego sanatorium tylko mój turnus zaczyna się od drugiego sierpnia Pozdrawiam
Witam wszystkich.
Przybywa nas na forum.Trzeba umówić się na "identyfikację" forumowiczów po przyjeździe do Krynicy.
Damhen,dor79d, ala1958 - czy macie pomysł, jak się rozpoznamy?A może zostawimy to jako zagadkę do rozwiązania podczas turnusu?
Do Ola45- jedziesz prywatnie czy z NFZ, termin masz inny niż nasz .