Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nocne marki
W nocy sobie gadusiali ,takie tematy
Dużo Was zagościło
Nocny marek , ze mnie wcale
Rano wcześnie wstaje do pracy
Nutka na dzień dobry z miłymi życzeniami https://www.youtube.com/watch?v=fXassdh ... A%E2%99%A5
Miłego dnia kochami
A ja powsinoga znowu w podróży
Muszą się pochwalić
Wnuczek na Olimpiadzie Gimnastyli Sportowej w Drzonkowie zajął indywidualnie na kółkach i koziołku 7 miejsce. Nasz dzielny zuch walczył zacięcie z sxybującymi cukrami, które go bardzo osłabiły. Tym bardziej jesteśmy dumni z osiągnięć.
Buziole
Dzień dobry Nocne Gadułki
Pogoda okna mi mało nie wyrwało spać,pić albo wziąć się za jakąś robotę
Ponieważ zwrócono mi śmietnik to wezmę się za jakieś porządki
Ewaszku gratulacje dzielny wnuś
NFZ wypowiedział się w kwestii mojego leczenia sanatoryjnego pozytywnie ale poinformował iż przede mną ponad 130 tysięcy chętnych i poczekam 26 miesięcy
Pozdrawiam i przesyłam buziole
Ewa znów w podróży
Adelka dobra wiadomosć ,ale okres oczekiwania
Ja też jeszcze oczekuje
Bedę dzwonić o zwroty ,ale urlopy chorobowe nie pasuje
Pozdrawiam nocne pogaduchy
Adela .... NFZ wypowiedział się w kwestii mojego leczenia sanatoryjnego pozytywnie ale poinformował iż przede mną ponad 130 tysięcy chętnych i poczekam 26 miesięcy
Adelko chyba 2019 do Princi musisz się zapisać w poczekalni...i tam czekajcie na mnie w wakacje dołączę
Ewasz super wnuczek sport kształtuje młodego człowieka
Grażynko zwroty do dobry "wynalazek"
Ja też zawalczę jak przyjdzie mój czas o zwrot...bo znając życie znowu na Kujawy mnie wyślą
Masz absolutnie rację Atinko nie dość że koło 3 lat czekania,to jeszcze zero możliwości wyboru a mnie przy zwrotach może być ciężko, bo mi pani doktor nadgorliwie wpisała wszystkie współistniejące choroby
W poczekalni sami znajomi to wesoło będzie