Cieplice Dom Zdrojowy 17.08.2017.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
krzysieekKKK20
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2015 08:42
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Cieplice Dom Zdrojowy 17.08.2017.

Post autor: krzysieekKKK20 »

nio pogoda bedzie napewnooo :)
krysia1932
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 kwie 2017 16:26

Post autor: krysia1932 »

Nie martw się kszysiek. Jakaś pogoda zawsze będzie. Grunt do fajne towarzystwo. Gorzej jak się trafi na malkontentów, którym nie można w niczym dogodzić. Czekamy.....ciąg dalszy :D
krzysieekKKK20
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

krysia1932 pisze:Nie martw się kszysiek. Jakaś pogoda zawsze będzie. Grunt do fajne towarzystwo. Gorzej jak się trafi na malkontentów, którym nie można w niczym dogodzić. Czekamy.....ciąg dalszy :D
Krysia Pogoda bedzie napewnoooo :) a ty znikasz i pojawiasz sie jak Magik :) bardzo tajemnicza jestes :) :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
krysia1932
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj. Nie tajemnicza - tylko spsuł mi się komputer. Czyściłam program bo wolno chodził i naprawdę wyczyściłam dokumentnie. Ale od wczoraj jest OK. Teraz będziemy w kontakcie . Musimy zebrać grupę do wstępnych kontaktów. Żeby przez tydzień nie robić rozpoznania. Byłam już w Cieplicac h. Ośrodek dobry do zabiegów oraz turystycznego zwiedzania. Lubię te tereny. Jest dużo do chodzenia. Jeżdżenia i oglądania. Wycieczki ciekawe. Pod tym względem nie będzie żle. :D
krzysieekKKK20
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

krysia1932 pisze:Witaj. Nie tajemnicza - tylko spsuł mi się komputer. Czyściłam program bo wolno chodził i naprawdę wyczyściłam dokumentnie. Ale od wczoraj jest OK. Teraz będziemy w kontakcie . Musimy zebrać grupę do wstępnych kontaktów. Żeby przez tydzień nie robić rozpoznania. Byłam już w Cieplicac h. Ośrodek dobry do zabiegów oraz turystycznego zwiedzania. Lubię te tereny. Jest dużo do chodzenia. Jeżdżenia i oglądania. Wycieczki ciekawe. Pod tym względem nie będzie żle. :D
Musze cie zaskoczyc Krysia :) tez byłe mw cieplicach i wie mco i jak :) wiec spokojnie :) mam prosbe sprawdzaj wiadomosci prywatne to tam pisale mpisalem i nie odpisalas mi mam kilka pytan :) do dziełaaaa Hejjjjjj !!!!!!!!
krzysieekKKK20
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

krzysieekKKK20 pisze:
krysia1932 pisze:Witaj. Nie tajemnicza - tylko spsuł mi się komputer. Czyściłam program bo wolno chodził i naprawdę wyczyściłam dokumentnie. Ale od wczoraj jest OK. Teraz będziemy w kontakcie . Musimy zebrać grupę do wstępnych kontaktów. Żeby przez tydzień nie robić rozpoznania. Byłam już w Cieplicac h. Ośrodek dobry do zabiegów oraz turystycznego zwiedzania. Lubię te tereny. Jest dużo do chodzenia. Jeżdżenia i oglądania. Wycieczki ciekawe. Pod tym względem nie będzie żle. :D
Musze cie zaskoczyc Krysia :) tez byłem w cieplicach i wiem co i jak :) wiec spokojnie :) mam prosbe sprawdzaj wiadomosci prywatne to tam pisale mpisalem i nie odpisalas mi mam kilka pytan :) do dziełaaaa Hejjjjjj !!!!!!!!
Miralek3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2017 20:56
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Miralek3 »

Wnioskuję, że byłeś już kilka razy w Cieplicach. Napisz proszę jak wygląda sprawa wycieczek. Kto organizuje, czy są atrakcyjne i jakie ceny?
Okolica tam przepiękna więc jest co zwiedzać a chyba czasu będziemy mieli duż, bo nie dosyć, że trzy wekendy to jeszcze 15 sierpnia. pozdrowienia
krzysieekKKK20
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dokladnie bylem :) zobaczylem i wiem ze chce tam wracac :) Nudzic sie nie bedziesz wycieczki sa jakie tylko sobie Pani zyczy
krysia1932
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Miralek3 :kwiat: Wycieczek jest dużo i ceny przystępne. Praga , Drezno oraz Szwajcaria Saska kosztują około 80-90 złotych. Bliższe to zamek Książ, zamek Czocha - warte obejrzenia. Samemu można jechać do Szklarskiej Poręby lub Karpacza do Gołębiewskiego na baseny 30zł za 1,5 godziny dodają ręcznik. Jeszcze super jest wycieczka do kamiennego miasta. Wybór masz duży. Pogoda dopisze więc grzech nie skorzystać. Polecam i życzę niezapomnianych wrażeń. :kwiat:
Miralek3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2017 20:56
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Miralek3 »

Cieszę się z tego wyjazdu, bo myślałam, że dostnę coś nad morzem, bo takie były wskazania. No cóż jest lepiej niż myślałam. Mam tylko nadzieję, że towarzystwo dopisze. Pozdrowienia
ODPOWIEDZ