Rymanowianie- łączymy się
-
forumowicz
Re: Rymanowianie- łączymy się
Uzdrowisko w pięknym parku, górki na wyciągnięcie ręki - mogłabym tam spędzić turnus
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 55 razy
- Podziękowano: 93 razy
a Ty, Basiu wymieniłaś wszystkie cechy, które sprawiają, że dla mnie jest to "wioseczka" gdzie lubię wracać,
aby dobrze wypocząć, a jak stamtąd wyjeżdżam to zawsze czuję jakiś niedosyt. Czegoś mi ciągle mało.
-
forumowicz
byłam tam zaledwie kilka godzin
-
magdusia 70
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 19 maja 2017 11:14
-
magdusia 70
- Pomocny Kuracjusz

- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

Jeśli chodzi o miejsce nawet najmilsze dla nas to możemy być nim zauroczeni, zafascynowani, zachwyceni i inne za...
Wszak w jednym zgodzę się z Tobą. Kilka godzin to zdecydowanie za mało na takie urocze miejsce jak Rymanów Zdrój.
-
magdusia 70
- Pomocny Kuracjusz

- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

Nie zrozumiałaś mnie, ale tak to już bywa ze słowem pisanym. Nie napisałem przecież nigdzie, że w trzy tygodnie
zakoch*jemy się w kimś i na dodatek na sanatoryjnym wyjeździe. Tak w ogóle to tam (na wyjeździe) wszyscy są wolni.
Napisałem ogólnie, że stan zwany zakochaniem, wg mnie, może dotyczyć tylko osoby, a nie miejsca
A tak poza tym, wydaje mi się, że do zakochania wystarczy czasem, tylko jedno spojrzenie.
p.s. sorki za tą gwiazdkę, * ale system forum zastępuje słowo którego użyłem: zwrotem [cenzura].
-
magdusia 70
- Pomocny Kuracjusz