Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pawła i Kasi nie ma
Chyba dzisiaj mocno cierpią. Kasia po rehabilitacji a u Pawła trzyma od wczoraj
Co za paskudny żywot. Czlowiek zawsze myślał. ze choroby dopadaja ludzi w starszym wieku.Młodych ból nie dotyczy
Od dziecka szwędam się po szpitalach ,bywałem w nich miesiącami na tyle długo że nauczycielka przychodziła i mnie uczyła żeby coś złapać z tej nauki ,też się naoglądałem małe mniejsze ode mnie dzieci z róznymi chorobami faktycznie przykro to widzieć ale nie zmieniajmy tematu bo od pościeli do szpitala nam schodzi
Już wiem wszystkie te Kilera ślimaki to są uciekinierzy tak jak w tym kawale. Ślimak ze skorupką pyta tego bez, a gdzie twoja skorupka? A ten gada zwiałem z domu