POMORSKI NFZ -kolejka itp

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 3

Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Czy już wszyscy wyjechali bardzo mało ludzi pisze na forum z pomorskiego. Dlaczego. :kwiat: zawsze wymiany. są ok? Pozdrawiam
Miralek3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2017 20:56

Post autor: Miralek3 »

Hejka
U mnie szło tak skokami. Jeszcze niedawno miałąm 2500 a chwilkę potem dostałam swój przydział.
Cierpliwości życzę i potem miłego pobytu.
krychna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2016 17:01
Podziękowano: 12 razy

Post autor: krychna »

BarbaraSzczepanska pisze:Czy już wszyscy wyjechali bardzo mało ludzi pisze na forum z pomorskiego. Dlaczego. :kwiat: zawsze wymiany. są ok? Pozdrawiam
Witam Ciebie Basiu :lol:
Basiu spójrz ile jest odsłon na pomorskim forum :!: nas jest nieliczna grupa co chce się podzielić informacjami reszta forumowiczów poczyta nasze posty i na tym kończą :roll:
Pozdrawiam :kwiat:
Miralek3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam
Jestem po raz pierwszy na tym forum i właśnie widzę, że z pomorskiego jest bardzo mało ludzi. Od ponad dwóch tygodni staram się kogoś znaleźć do wspólnej podróży samochodem i nici, nie ma nikogo. Trudno pojadę sama.
A od kiedy Wy czekacie? Pozdrowienia
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Krychna to jeszcze czekasz ale chyba miała wyjechać prawda :D a ze malo piszą to nie wiadomo czemu by sie podzielili informac i ami no ale cóż. Pozdrawiam :kwiat:
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mirelka3. Ja akurat czekam od stycznia tego roku do wyjazdu. daleko mam nadzieję w 2018 roku bo nr 26700. życzę miłego pobytu udanych zabiegów i dobrego towarzystwa. Oraz dobrego pokoju :oops: pozdrawiam
krychna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

BarbaraSzczepanska pisze:Krychna to jeszcze czekasz ale chyba miała wyjechać prawda :D a ze malo piszą to nie wiadomo czemu by sie podzielili informac i ami no ale cóż. Pozdrawiam :kwiat:
Basiu ja dopiero zaczynam kuracje od 23 08 17.z takim wyprzedzeniem otrzymałam skierowanie .
Jeszcze 62 dni mam do wyjazdu :!:
Pozdrawiam i zyczę cierpliwosci w oczekiwaniu na przydział :serce: :kwiat:
krychna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Miralek3 pisze:Witam
Jestem po raz pierwszy na tym forum i właśnie widzę, że z pomorskiego jest bardzo mało ludzi. Od ponad dwóch tygodni staram się kogoś znaleźć do wspólnej podróży samochodem i nici, nie ma nikogo. Trudno pojadę sama.
A od kiedy Wy czekacie? Pozdrowienia
Witamy Ciebie Miralek3 na naszym forum :lol:
Myśle ze jeszcze ktos moze sie odezwie, bo termin wyjazdu masz dopero w sierpniu :!:
Do którego sanatorium masz przydział :?: Ja bylam w Agacie ale z 10 lat temu :!: :!:
Tym razem jade do szpitala uzdrowiskowego, wiec czas oczekiwania mam dużo krótszy niecałe 6 miesiecy.
Pozdrawiam :kwiat:
Miralek3
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam
Jadę do sanatorium Lalka. Mam nadzieję, że będę w pokoju z fajną babką ale się boję, bo różnie może być.Stawię się już o 7.00 więc może coś przyzwoitego dostanę. Trzeba być optymistką, lepiej się z tym żyje. Raz miałam jedynkę a dwa razy dobrze trafiłam. Pozory często bardzo mylą, raz była świadek Jehowy i było super a drugi raz babka, która nie miała ręki. Jak ona wspaniale dawała sobie radę, nie do uwierzenia.
Pozdrowienia i życzę szybkiego otrzymania odpowiedniego miejsca.
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzisiaj trochę zeszło numerów ale jeszcze daleka droga mój nr 26480 :o kto wie kiedy mogę. wyjechać ? Bo licze na 2018. Jesień. ale może się. Myle ., :lol: :kwiat:
ODPOWIEDZ