Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam
no to sie doczekaliśmy przydziału przy numerku 716
miało być morze a są Bieszczady
SANATORIUM UZDROWISKOWE SOLINKA
POLAŃCZYK, ZDROJOWA 16
2017-08-09 - 2017-08-30 (liczba dni: 21)
w zeszłym roku byliśmy tam ale prywatnie w Dedalu
pozdrawiam
Witam !
Ja też się doczekałam ,miało być morze a są góry.
Przy nr. 1180 (wielkopolska) przyznano mi Krynice Z. BESKID termin 07-28.08 2017r.
Nadmieniam iż wniosek złożyłam 07-01.2016r. (neurologia).
Pozdrawiam wszystkich oczekujących i oczywiście wyjeżdających. IE
Witam. Zazdroszczę terminu. Sierpień to jeszcze wakacyjny, ciepły miesiąc. Super. Ja złożyłam 10 grudnia 2015r. i prawdopodobnie wyjadę w pażdzierniku - listopadzie. Mój numer na dziś to 3437. Cierpliwie czekam dalej. W Polańczyku w sanatorium Solinka byłam w maju 2010r. Pozdrawiam
Dzisiaj sprawdzałam. Mój numer to 3077. Z własnego doświadczenia (ten wyjazd będzie 6) i obserwacji, w miesiącach wakacyjnych, numery "spadają" zdecydowanie wolniej. Na pewno w łódzkim tak jest. Pozdrawiam wszystkich "kolejkowiczów" życząc udanego weekendu i cierpliwości w oczekiwaniu na swój przydział.