POMORSKI NFZ -kolejka itp

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp

Post autor: kuty »

Na dzień dzisiejszy jeszcze 23339 numerków do mety... :) :) :)
Prognoza...... - sierpień/wrzesień 2018..... :shock:
W pomorskim teraz czas oczekiwania ponad 21 miesięcy :(
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: BarbaraSzczepanska »

Jeżeli PAN ma na sierpień /wrzesień to ja przy nr 26481 to będzie listopad/grudzień lub wcześniej. Pozdrawiam
krychna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2016 17:01
Podziękowano: 12 razy

Post autor: krychna »

BarbaraSzczepanska pisze:Jeżeli PAN ma na sierpień /wrzesień to ja przy nr 26481 to będzie listopad/grudzień lub wcześniej. Pozdrawiam
Basiu czas szybko leci i Ty doczekasz sie z mezem przydziału :!: musisz sobie policzyć 22 m-c od wpłyniecia wniosku do NFZu.Ja w ubieglym roku czekalam 20 mies i 20 dni od zlożenia wniosku do wyjazdu :!:
Pozdrawiam :kwiat:
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Krychna to w takim razie będzie to listopad / grudzień bo składała m w styczniu tego roku :lol: bo pierwszy wniosek z listopada gdzieś się za podział i musiał am. jaszcze raz składać tak to wyglądało dziwne prawda :o albo z przychodni nie wyszło albo? ale tak było. teraz sprawdzamy. ile schodzi i gdzie sie pojedzie. Krychna byliśmy w Piwnicznej Zdrój było fajnie mili wszyscy jedzenie b dobre w ogóle ok czysto schludnie i bardzo Milo no ale się rozpisał am worki. Pozdrawiam. :kwiat: :serce:
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

BarbaraSzczepanska pisze:Krychna to w takim razie będzie to listopad / grudzień bo składała m w styczniu tego roku :lol: bo pierwszy wniosek z listopada gdzieś się za podział i musiał am. jaszcze raz składać tak to wyglądało dziwne prawda :o albo z przychodni nie wyszło albo? ale tak było. teraz sprawdzamy. ile schodzi i gdzie sie pojedzie. Krychna byliśmy w Piwnicznej Zdrój było fajnie mili wszyscy jedzenie b dobre w ogóle ok czysto schludnie i bardzo Milo no ale się rozpisał am sorki. Pozdrawiam. :kwiat: :serce:
BarbaraSzczepanska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzisiaj bardzo mało zeszło numerów :o może dlatego że lato? Ale nie powinno mieć znaczenia :o pozdrawiam kuracjuszy :lol:
Awatar użytkownika
Malgi
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 05 cze 2012 22:04
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: Malgi »

Dziś sprawdziłam w wyszukiwarce i dostałam numer 97 do Leczenia szpitalnego - narządy ruchu. Ciekawe kiedy i gdzie dostanę przydział? :D
krychna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Malgi ja zaczynałam od numeru 102 ten sam profil. Przydział dostałam do Inowrocławia :!: od 23 08 17.
krychna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Malgi pisze:Dziś sprawdziłam w wyszukiwarce i dostałam numer 97 do Leczenia szpitalnego - narządy ruchu. Ciekawe kiedy i gdzie dostanę przydział? :D
Witaj Malgi wysłałam do Ciebie prywatna wiadomosc :!: :!:
Awatar użytkownika
pechowa1dziewczyna
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 sie 2015 10:40
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: pechowa1dziewczyna »

Ale jestem zła!!!
Tak ładnie kolejka szła a tu wczoraj patrzę a tam nie ma numerków tylko "SKIEROWANIE ZWRÓCONE DO LEKARZA KIERUJĄCEGO W CELU WERYFIKACJI/AKTUALIZACJI DANYCH MEDYCZNYCH Z POWODU BRAKU MOŻLIWOŚCI JEGO POTWIERDZENIA W OKRESIE 18 M-CY OD DNIA JEGO WYSTAWIENIA" Grrrrrrrrrrrrrrrrr...... I jak tu pracujący człowiek może zaplanować (na rok wcześniej) urlop. Tak ładnie sobie obliczyłam,że pojadę w sierpniu a tu ZONK! Z tego co czytam to 20-21 mcy. Moja szefowa powiedziała,że nie da mi urlopu jeśli nie zmieszczę się w planie urlopu. Jak to tak ma być to powinnam zwolnienie lekarskie dostać :(
Może mi ktoś powiedzieć ile jeszcze mogę poczekać? Ostatni widniejący numerek to był 2682. Dodajcie otuchy. Pliss...
ODPOWIEDZ