Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kasia to był tylko przykład hehe a jak samotny to otwierają się tylko lepsze możliwości bo co ja mogę powiedzieć biedny po burzy z żoną grrrrr .Widzisz tak to jest w życiu ja nie mal co dnia odwiedzam krewnego jak go nazywam Wója kawaler 65 lat dobry człowiek nigdy nawet nie w związku i cały czas sam co ja mam i ile się nasłucham jego narzekania , no ale jak pocieszać no jak -ciężko