Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Adiutantka, zapytałam odpisz proszę,,napisz wszystko co przychodzi Ci do głowy (nr pokoji, pogadanki ile i jak długo trwają, te nieszczęsne relaksacje bo nie należę do osób tak się relaksujących, jedzenie .....itp)
Czekam z niecierpliwością
Joni123 pisze:Adiutantka, zapytałam odpisz proszę,,napisz wszystko co przychodzi Ci do głowy (nr pokoji, pogadanki ile i jak długo trwają, te nieszczęsne relaksacje bo nie należę do osób tak się relaksujących, jedzenie .....itp)
Czekam z niecierpliwością
Pokoje w orliku z balkonem są od strony frontowej skrzydło z boku ma wyjście przez " okno" i bardzo malutki balkonik , prelekcje są po kolacji trwały nawet 1,5 godziny, obecność obowiązkowa, relaksacja 30 minut leżysz na materacu lu siedzisz i słuchasz muzyki śpiew ptaków szum morza super sprawa dla mnie, jedzenie kuchnia na miejscu dla mnie smaczne dla Panów trochę za małe porcje. Pozdrawiam Jak masz jakieś pytania to pisz w miarę wolnego czasu odpiszę.