Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Szarotka w Polanicy niezbyt duże sanatorium bardzo ładne na zewnątrz jak i w środku(byłam tylko gościnnie)mieszkałam po sąsiedzku w Korabie.Z tego co pamiętam na zabiegi chodzili tak jak my do Wielkiej Pieniawy Byłam ponad 2 lata temu.
Polanica sama w sobie jest urocza,piękny park (ja niestety byłam w grudniu) a więc walory tego typu były mi obce. Osobiście zbieraliśmy paczkę ludzi i zwiedzaliśmy okolice Duszniki Zdrój,Kudowa , Zieleniec .To bardzo ciekawy region Polski ...Praga blisko.