Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Samosia pisze:Martinka trzeba przeczekać bo teraz to czas wakacji więc sanatoria mają gości komercyjnych więc to lepsza kasa dla nich a my z NFZ musimy czekać
SAmosiu w zachodniopomorskim wakacje były rozdawane w maju i wtedy u nas zeszła rekordowa ilość skierowań. Teraz czerwiec zwolnił a skierowania sa na koniec sierpnia i wrzesień. Ja myslę, że nie każdy chce jechać w wakacje. Komercyjni często wybierają terminy inne kiedy i ludzi mniej i trochę taniej. No w każdym razie u nas idzie juz wrzesień.
A przede mną jeszcze ponad rok.
Pozdrawiam
Bogutka
A ja siedzę i siedzę w 8 wagonie już od 6 czerwca z numerem 8110.
Przy takim spadku numerów od wczoraj 24, to jeszcze mi się zejdzie.
Chyba zmienię na miejsce od okna, jak KTOŚ ten wagonik opuści
I ja licze na zmiane wagonika i opuszczenie 5 cyfrowego numerka i przejście do 9 wagonika.... tylko 30 numerków brakuje ... albo dzisiaj albo w poniedziałek.
Wczoraj zeszło 9 numerków to może dzisiaj będzie więcej.
Bogutka
Bogutka5 to już coraz bliżej do celu moja droga jeszcze daleka z pomorskiego mało ludzi pisze i nie wiadomo z jakim numerem kto dostaje przydział na dziś mam 26000 pozdrawiam serdecznie