Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie już słońce z chmurkami.Kurier przywiózł z okolic Bydgoszczy!
Entropia!Tak jak pisałam. Dobra muza.towarzystwo i mały drink czyni cuda Fajnie że pobawilas się.A to że własna choreografia to jeszcze lepiej.
A u mnie jakaś awaria Oranage padł w calym mieście a może i jak ostatnio w całym kraju? ale sprytny Remi ma swoje sposoby .Paweł pewnie na jakimś maratonie hula
Oooo...Remek już wygrzal się i pojawił.
U mnie działa Orange prawidłowo. Może to coś w waszym regionie nadajnik zaszwankował .
Ale ta pogoda zgłupiała.Raz parzy słońce a potem wiatrem zakręci .czarny klebuszek na niebie pojawi się i ziąb ściska. I znowu zmiana.Nie nadążam z przebieraniem się.