Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jak masz napisane na skierowaniu Orlik to czemu w Danielu a jedziesz na narządy ruchu? Jestem w szoku jutro tam musze zadzwonić ja chcę mieszkać w Orliku
Może tak być w Świeradowie mieli ludzie napisane Dom zdrojowy a dostawali w innych podległych miejscach należących do tego obiektu a w samym zdrojowym byli komercyjni no i ja fuksem ale to inna bajka
jak masz napisane na skierowaniu Orlik to czemu w Danielu a jedziesz na narządy ruchu? Jestem w szoku jutro tam musze zadzwonić ja chcę mieszkać w Orliku
No wlasnie. Tez mnie to interesuje. Czemu Daniel jak skierowanie do Orlika??
Dzwoniłam do Orlika jak jest dużo kuracjuszy to wysyłają do Daniela prawdopodobnie takie same zabiegi a parking nie płatny. A w Orliku 8 zł doba jak się ma kartę to 4 zł pozdrawiam
No cóż jeśli się ma skierowanie z ZUS to teraz raczej nie ma się nic do powiedzenia ,za kilka dni pakuję walizkę i w drogę ...Okaże się jak będzie ,postaram się kilka słów napisać w tym temacie .Pozdrawiam wszystkich
Maryann pisze:Do Orlika dopiero pojadę, ale odwiedzałam w tym ośrodku kuzynkę... była bardzo zadowolona. A co do parkingów płatnych... też chciałabym aby były bezpłatne, ale cóż ... w Ustroniu w 2015 roku tylko Róża miała parking gratis, a teraz już wszędzie trzeba płacic... niestety...
W Złocieniu w 2015 też był parking bezpłatny.
Ale Orlika nie polecam. Jak by mi chcieli wysłać tam jeszcze raz to odmówię. Ta opinia powyżej jest bardzo trafna. Szczególnie to o panu doktorze dyrektorze i pani dyrektor.