Muszyna Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki od 27.05 - 19.06.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sawusia49
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2015 12:48
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Muszyna Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki od 27.05 - 19.06.

Post autor: sawusia49 »

Ja wróciłam z Muszyny z sanatorium Revita i jestem mega zadowolona. Wiele razy byłam w Krynicy, ale Muszyna ją bije na głowę.
miranta
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2017 16:22
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: miranta »

zgadzam sie z Toba sawusia :) Muszyna górą :)
Malutka.urocza Muszyna,trudno bedzie się z nią rozstac :serce: :serce:

Pozdrawiam tych co juz tam byli i tych co będą :)

Ewa M.
Awatar użytkownika
Anna-K
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 01 lip 2014 19:20
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Anna-K »

Witam tych co już byli w Muszynie,tych co są obecnie i tych co się do niej wybierają :D
Po powrocie bardzo szybko musiałam powrócić do rzeczywistości i wpadłam w wir różnych obowiązków,w większości nadprogramowych.
Przepraszam,że dopiero teraz piszę,ale żywcem nie było kiedy,spędzało mi to sen z oczów.
Mój pobyt w Muszynie zaliczam do bardzo udanego,pełnego wrażeń,spotkaniu cudownych ludzi,pozostaną niezapomniane wspomnienia.
Jednym słowem żal było stamtąd odjeżdżać,łezka w oku się zakręciła i kręci dalej.
Muszyna jest cudna i gdybym miała wybierać między Krynicą a Muszyną,to zdecydowanie wybrałabym Muszynę.
Jestem nią zauroczona i myślę,że z miłą chęcią będę chciała zawitać tam ponownie.
Ośrodkowi w którym byłam mogę z czystym sumieniem wystawić ocenę +5
Pozdrawiam i zachęcam do odwiedzania Muszyny,a koniecznie do obejrzenia wszystkich ogrodów,ponieważ one naprawdę są bajkowe i robią wrażenie.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

witam kuracjusz którzy wyjeżdżają do Muszyny centrum rehabilitacji na turnus od 20.06.2018, czekam na wiadomości, jestem z Krakowa. Pozdrawiam :D
ODPOWIEDZ