Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Eeeee! Już u Kasi w winda jedzie! Pewnie wybawca Paweł wyzwoli Kasie ze szponów okrutnego chłodu. Zabrał ze sobą. .......hmmmmm.. ...pudełko zapałek
Orfeusz pisze:Eeeee! Już u Kasi w winda jedzie! Pewnie wybawca Paweł wyzwoli Kasie ze szponów okrutnego chłodu. Zabrał ze sobą. .......hmmmmm.. ...pudełko zapałek
Miałam tortury. Ciężko, bo boli ruszył mi wczoraj wszystkie nerwy mój oprawca dziś powtórzył i tak codziennie będzie się pastwił ale obiecał, że potem będzie tylko lepiej
Nie wiem czy jest ale co za problem może być
Orfeuszku póki co to nie ma żadnego nawet ten co był tyle lat spierd..... chyba ze mną jest coś nie tak. Już taka ze mnie niemota