Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kasia już sam nie wiem ,powinni mi za te dyżury płacić kurcze ,zaczyna wracać też powoli dodatkowy nocny koszmar (muchy i komary ) jak by mało było cielesnych problemów ,nas wszystkich powinni położyć na jeden wielkiej sali dla "niemot" dać laptopy do Łap do kontaktu ze światem i donosić jedzenie
Remik jak by nas wszystkich położyli na jednej sali to był, by to tylko szpital psychiatryczny
Laptopy? Pisali byśmy do siebie na forum hihi.
Ja nie zasne dopóki ból mi będzie towarzyszył a nie zanosi się na zmianę, bo leki wzięłam już dawno i nic nie lepiej
Można powzdychać jedynie ,reszta pewnie odsypia te zbereźne imprezy ,,ja powoli też myciu,paciorek ,ostatnio dość szybko zasypiam jak dla odmiany ale jeszcze szybciej się budzę ,tak że ten tego do jutra
Dzień dobry
Remik od której dziś na czuwaniu?
Ja wczoraj przytulilam się do Jasia i udało się trochę przysnąć ale już od trzeciej to jak zająć pod miedzą co chwilę się budzilam