Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Pancernz »

Afryka może i niebezpieczna ,choć nie do końca ale uwaga drogie panie ,murzyni zawsze wyposzczeni i nie o jedzeniu tu myślę :lol:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

mariamagdalena pisze:to jedźcie na Sycylię. Albo na wyspy greckie albo portugalskie. I najlepiej zabierzcie mnie ze sobą. Np. na Maderę. Ja chodzić mogę w miarę sprawnie i będę wam zimne napoje przynosić z bufetu :D
O... :shock: i to mi się podoba jestem za, kto jeszcze tylko dziewczyny żadnych facetów ze sobą :twisted:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

znajdziesz na miejscu. Zawsze się znajdą. I z autochtonem ciekawiej, nowe doświadczenie. :twisted:

Rozmawiać ciekawiej oczywiście. :lol: :lol: a przynajmniej inaczej.
W końcu trochę inna kultura, zwyczaje, tradycje... :roll:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Maria! Ok.Też może być. .......ttrochę lingue Italiano liznelam.Ostatecznie. :?: :roll: ....ale Włosi są płaczliwi.... :cry: .A taki Hiszpan....... :ugeek: twardziel jak chwyci byka za rogi...... :o
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kaska pisze:
mariamagdalena pisze:to jedźcie na Sycylię. Albo na wyspy greckie albo portugalskie. I najlepiej zabierzcie mnie ze sobą. Np. na Maderę. Ja chodzić mogę w miarę sprawnie i będę wam zimne napoje przynosić z bufetu :D
O... :shock: i to mi się podoba jestem za, kto jeszcze tylko dziewczyny żadnych facetów ze sobą :twisted:

Do lasu drzewo ciągnąc? ?? :shock: Kasia????
forumowicz

na Maderze i w Grecji Italiano chyba nie. Ale co tam, poradzimy sobie. Pa russkij, w końcu Rosjan wszędzie pełno, język się rozpowszechnił...
forumowicz

Orfeusz pisze:.A taki Hiszpan....... :ugeek: twardziel jak chwyci byka za rogi...... :o

dlatego panów lepiej nie zabierać ze sobą :lol: :lol: :lol:
bo Hiszpan twardziel :lol: :lol: :lol: ...
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

mariamagdalena pisze:znajdziesz na miejscu. Zawsze się znajdą. I z autochtonem ciekawiej, nowe doświadczenie. :twisted:

Rozmawiać ciekawiej oczywiście. :lol: :lol: a przynajmniej inaczej.
W końcu trochę inna kultura, zwyczaje, tradycje... :roll:
Te kutka zwyczaje to może i ciągną. .... ;) Ale jak go po nocy znaleźć. :?: :lol: Chyba po omacku tylko.A jak przypadkiem trafisz w dziwny fragment jego?.Niska jestem. :roll: Cały czas milczeć bym musiała ;) A to nie w moim usposobieniu. :roll: :(
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Da....pa ruskie mozno gawarit wsiegda...W Grecji chciałam kupić buty .Poprosilam po włosku. Wygonił mnie.Nie sprzedał. .Kazał wracać do siebie.Potem nie odpuscilam bo buty świetne. Zaczęłam po rusku....z mety dał rabat.
forumowicz

Ale jak go po nocy znaleźć. :?: :lol: Chyba po omacku tylko.

dlaczego w nocy? nie zapraszam na północ w czasie nocy polarnej tylko na południe. Tam długo jest dzień i jest jasno. Wszystko widać. A w dzień chyba kontrolujesz sytuację :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ