Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Paweł wiesz zazdroszczę tej twojej żonie nigdy od żadnego faceta nie usłyszałam, żeby tak pięknie mówił o własnej żonie. Szacun
Jeśli chodzi o męża entropi to nie wiem czy młodszy?
Pancernz pisze:tych aniołów dość sporo nawet w naszym temacie ,no jak to mówią wazeliny nigdy dość :
możesz rozwinąć myśl... bo jakoś nie zrozumiałam. Wiesz rożni ludzie tu piszą i intelekt tez różny. Mi trzeba łopatologicznie.
Jeśli chodzi o męża entropi to nie wiem czy młodszy?
ja też nie wiem ale stawiam tezę że tak. Najlepiej niech żona się wypowie, w końcu jest najdokładniej poinformowana.
Postautor: kaska » 06 lip 2017 20:54
Paweł wiesz zazdroszczę tej twojej żonie nigdy od żadnego faceta nie usłyszałam, żeby tak pięknie mówił o własnej żonie
.
ja słyszałam wielokrotnie. Ale bez względu na to ile razy usłyszę taki komentarz zawsze wzbudza on u mnie sympatię do autora.
dlaczego? mówiłam że mi trzeba łopatologicznie. Prosta kobieta jestem i lubię klarowne sytuacje . Wszystko muszę rozumieć. Może macie nietypową definicje wazeliny? pisałam, co człowiek to pogląd .