Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Paczka z Olecka

Post autor: forumowicz »

z murzynami wątek ci się zgubił czy od wątku z murzynami masz mętlik? czyli przez całe kilka stron. Bo z murzynami temat jest prosty : zdaniem Remka murzyni maja apetyt. Na wszystko co ludzkie. Tak nawiasem mówiąc tez mam wrażenie że mają większe siły witalne. I inne rzeczy też większe. :lol: :lol: :lol: I ogólnie Remik przestrzegał żeby do murzynów nie jechać. Pewnie przez te większe rzeczy :lol: :lol: :lol:
Ostatnio zmieniony 06 lip 2017 21:47 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

Remik wyjasnilam jak krowie na rowie hihi :mrgreen: ;)
forumowicz

kaska pisze:Orfeusz murzynki mają fajne tyłki, murzyni duże te no ... :mrgreen: Paweł wazelinuje żonie żeby coś dziś w nocy było Remik ma fajną i ładną żonę ja zmieniam fryzurę Ty wiesz na jaką :lol: to tak w skrucie :mrgreen:
tu masz łopatologie
to ja chciałam łopatologię nie Orfeusz.
no właśnie odnośnie tej fryzury bo pytałam wcześniej i nie dostałam odpowiedzi - jaka to fryzura. I na głowie ona będzie? :o
bo jak w zupełnie innym miejscu to faktycznie może nie mieć znaczenia że tyłek płaski. To może umknąć po prostu przy szałowej fryzurce....

a jeśli chodzi o Pawła to mam wrażenie że nie musi specjalnie wazelinować żeby coś dostać od żony.

A w ogóle to myślałam że już spisz bo nie pisałaś.
Ostatnio zmieniony 06 lip 2017 21:46 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

Remek wychodzę po żonę do pracy jej, jak wrócę po 22 to ma tu być taki kocioł, że klękajcie narody hehe :mrgreen: :| :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Obawiam się, że Remik się poddał ale ja z orfeuszem jeszcze nie. ;)
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jeszcze nie śpię spokojnie. Fryzura będzie git a czy to ważne gdzie? :lol: tak poważnie to na głowie nigdzie indziej włosów nie mam :P
forumowicz

no nie wiem , Orfeusz już dawno napisał, że nie ma dzisiaj siły pisać i wysiada.
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Da radę nie takie rzeczy Orfeusz potrafi.
forumowicz

kaska pisze:. Fryzura będzie git a czy to ważne gdzie? :lol: tak poważnie to na głowie nigdzie indziej włosów nie mam :P
Nooo proszę. To dobrze , łatwiej higienę zachować tam gdzie włosów nie ma . Chociaż znam kobiety, które z krzakiem na basen chodzą. Ja nie lubię być całkiem łysa - lubię mieć .... czuprynkę :lol: :lol: :lol: i wtedy można sobie fryzurki robić hihihi

więc ważne jest gdzie tę fryzurę git sobie zrobisz.
Ostatnio zmieniony 06 lip 2017 21:54 przez forumowicz, łącznie zmieniany 1 raz.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Jestem i zastanawiam się nad sensem tej dyskusji.Luzna rozmowa zmieniła się w bezsensowna kaszane.
ODPOWIEDZ